Kemal Dikmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Samsunspor, Beşiktaş ve Altay Kulüplerinde forma giyen Türk Futboluna çok büyük hizmetleri bulunan, Türk futbolunun değerlerinden Kemal Dikmen son yolculuğuna uğurlandı.

Kemal Dikmen Son Yolculuğuna Uğurlandı
22 Kasım 2020 - 15:33
Bir dönem Samsunspor’da da forma giyen, Samsunspor altyapısında antrenörlük görevi yapan Türk futbolunun değerlerinden Kemal Dikmen bugün son yolculuğuna uğurlandı.
Merhum Kemal Dikmen’in naaşı Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi caminde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka aile mezarlığına defnedildi.
Merhum Kemal Dikmen’in Cenazesine; Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan, ASKF Başkanı Şener Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, Samsunsporlu eski futbolcular, Samsun Amatör Spor kulüplerinin Yöneticileri, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, Samsunspor Futbol Akademisinin Direktörü Yücel Uyar, Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, Tesis Müdürü Sinan Hacıyunus, yakınları ve çok sayıda Samsunsporlu taraftarlar ile sevenleri katıldı.

  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum