KAZDIĞIMIZ İÇİ MUTLUYUZ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Lâdik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, "Ligin sonları yaklaşırken kendi ilimizdeki yarış devam ediyor

KAZDIĞIMIZ İÇİ MUTLUYUZ
08 Nisan 2019 - 23:03
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Lâdik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, "Ligin sonları yaklaşırken kendi ilimizdeki yarış devam ediyor. Bizde bu yarışın içinde pozitif bir konum elde edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz“ dedi.
OYUNCULARIMI KUTLUYORUM
Güzel bir oyunu sonucunda galip gelmeyi başardıklarını vurgulayan Lâdik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, "Öncelikle oyuncularım Ünyespor maçında gerekli özveriyi göstererek Lâdik  Belediyespor’un  kazanmasını sağladılar onları kutluyorum. Maçı iki ayrı bölümde değerlendirebiliriz oyunun ilk bölümünde Ünyespor maça bizden daha etkili başladı fakat oyuncularım gerekli sorumluluğu alarak 25 dk. dan sonra oyunun kontrolünü eline aldılar ve maçı kazanmasını bildiler. Ayrıca tebrik ediyorum“ diye konuştu.
MAÇLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ
Son iki haftaya girdiklerini hatırlatan Turcu Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, "Lider Yozgatspor maçının ardında Ünyespor maçı galibiyeti ile bir sonraki 2 maçımızda kazanarak camiamızı mutlu etmeye devam edeceğiz. Safranbolu Belediyespor deplasmanından bu hafta 3 puanla dönmek için gerekli çabayı sarfedeceğiz ve gerekli ciddiyet konsantrasyonla maçı oynamak için deplasmanda olacağız. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Yolumuza devam ederken taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler“ dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum