KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ…

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta Mücadele ve diğer temsilcimiz Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Besim Durmuş, ”Her iki takımın kazanabileceği maçtı ve kazandığımız içinde mutluyuz” dedi

KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ…
07 Kasım 2016 - 22:17
1Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta Mücadele ve diğer temsilcimiz Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Besim Durmuş, ”Her iki takımın kazanabileceği maçtı ve kazandığımız içinde mutluyuz” dedi.
BİZ İSE SAHAMIZDA MAÇ KAZANAMIYORDUK
Dostluk içinde başlayan maçın sonucunda saha dışında yaşan olayları tavsiye etmediklerini söyleyen Yeşil-Beyazlıların Teknik Direktörü Besim Durmuş, ”Derbi niteliğini taşıyan karşılama, Her iki takım açısında önemli olan bir maçtı Ladik Belediyespor son dört puansız kapattı. Kazanmak için mücadele etti. Biz ise sahamızda maç kazanamıyorduk. Bu maçı kazandık mutluyuz ve Ladik Belediyespor’ a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARIMIZA BAKIYORUZ
Ortaköy Belediye Şapinuvaspor maçının hazırlıklarla Salı gününden itibaren başlayacakların hatırlatan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Durmuş , ”Ladik Belediyespor maçı bizim için geride kaldı ve önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz. Bu hafta sahamızda oynuyoruz. Rakibimiz 13 Şubat Erzincan Gençlikspor’u mağlup etti. Bizde hazırlıklarımızı ona göre yapacağız. Kendimize ve taraftarlarımıza güveniyoruz. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
Köksal ÖNER
Şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum