KAYMAKAM BULAT, ZİYARET TURUNDA

Salıpazarı Kaymakamı Ali Osman Bulat beraberinde, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ile birlikte Avut mahallesini ziyaret etti

KAYMAKAM BULAT, ZİYARET TURUNDA
24 Aralık 2018 - 15:21
Salıpazarı Kaymakamı Ali Osman Bulat beraberinde, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ile birlikte Avut mahallesini ziyaret etti.
Salıpazarı ilçesine Kaymakam olarak atan Ali Osman Bulat ilçeye geldiği günden itibaren halkla ile birlikte iç içe olmaya devam ederken de dertlerini de dinlemeyi ihmal etmiyor.
HALKLA BİRLİKTE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM
Avut Mahallesi’nde Alevi dedeleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden ilçe Kaymakamı Bulat “ Alevi Bektaşi kültürü kimliğimizin önemli bir parçası, ayrıca ülkemizin sosyal, kültürel ve tarihi yapısının temel bir unsurudur. Bu kültürümüzün naif bilgili dedelerimizle birlikte güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerini dinlemekten keyif aldım. Bu arada bizleri iyi karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum“ dedi.
Daha sonra Kaymakam Bulat tarafından Mahalle sakinlerinin sorunları dinleyip, taleplerinin alınmasının ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile ziyaret sona erdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum