KAYBETMEK YOK

Vezirköprü Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Yener Aksoy,” Kulübümüz her branşta olduğu gibi 4 bine yakın sporcumuzla faaliyetlerimize devam ediyoruz

KAYBETMEK YOK
06 Ocak 2018 - 10:02
Vezirköprü Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Yener Aksoy,” Kulübümüz her branşta olduğu gibi 4 bine yakın sporcumuzla faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ayrıca Voleybol branşında da 2013-2014 sezonunda başlayarak her yıl düzenli olarak bölgesel lige katılıyoruz” dedi.
BAŞARILARI BİZLERİ MUTLU EDİYOR
Büyük başarıların altına imzalarını atarak yollarına devam etiklerini belirten Vezirköprü Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Yener Aksoy,”2’inci lige yükselme hedefiyle  katıldığımız bu lig ayrıca sporcu öğrencilerimize beden eğitimi spor yüksekokuluna giriş için ek puan getirdiğinden dolayı birçok sporcumuzda çeşitli üniversitelerde beden eğitimi öğretmenliği ve antrenörlük eğitimi  bölümlerini kazandılar” diye konuştu.
SPOCULARIMIZ HEPSİ BİRER YETENEK
Her yıl 25 kişiyi geçen sayıda sporcuların başarılarından bahseden Müdür Aksoy, ”Voleybol branşlıda dâhil kulübümüzün diğer spor branşlarındaki sporcularımız Polis Meslek Eğitim Merkezi ile Polis Meslek Yüksek Okulu Subaylık, Uzmanlık, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mülakatlarını geçerek başarı kazanmaktadırlar. Sporcular başarının yanında sporun hayatlarını düzen getirdiğini, okul dışında ki zamanlarını daha verimli geçirdiklerini, sosyalleştiklerini, meslek seçiminde katkıda bulunan sporcu ailelerinde akademik ve sporsal başarılarından memnunuz” dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum