Reklam
Reklam
Reklam

Kayaköy Akçakesi'nin Yarım Asırlık Hasreti Sona Eriyor

Fatsa ilçesine bağlı Kayaköy mahallesi Akçakese mevkiinde yarım asırdır stablize yol olarak hizmet veren grup yolu Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi’nin koordineli çalışması ile konforlu beton yoluna kavuşuyor.

Reklam
Kayaköy Akçakesi'nin Yarım Asırlık Hasreti Sona Eriyor
01 Mayıs 2021 - 17:09
Reklam
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayaköy Akçakese mahallesinden Fatsa-Ilıca bağlantı yoluna 3.5 kilometre beton yol çalışması bir hafta önce başladı ve Ramazan bayramına tamamlanması hedefleniyor.
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ise Aydoğan Küme Evleri, Kilise Deresi Küme Evleri ve Orta Oba Küme Evlerinde gerçekleşen beton yol çalışması sona erdi.
Vatandaş Büyükşehir ve Fatsa Belediyesi’ne Duacı
Beton yol çalışmalarını yerinde incelemek üzere Akçakese mahallesine giden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı vatandaşlar sevgiyle karşıladı.
Yıllardır özlemle bekledikleri beton yol çalışmalarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür ettiklerini belirten Mahalle Muhtarı Ergün Yücetepe ve vatandaşlar rüyalarının gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
Geçici Hizmetler Değil Kalıcı Hizmetler, Asırlık Yollar Yapacağız Diyerek Söz Vermiştik
Yol çalışmasını inceledikten sonra bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, geçici hizmetler değil kalıcı hizmetler yapacağız, asırlık yollar yapacağız diyerek seçim öncesi vatandaşlara söz verdiklerini belirterek, “Bugün Kayaköy Akçakese mahallesinde bulunan bağlantı yolumuzda Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde konforlu beton yol hizmetini vatandaşlarımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun yıllardır stabilize olarak çalışan yolda sürekli çakıllama çalışmaları yapılıyordu. Bu yıl ki beton yol programımız kapsamında ilçemizde toplamda 50 kilometrenin üzerinde beton yolu vatandaşımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Aslında yapılan bu hizmetler çok daha ucuz maliyetle yapılıyor. Her yıl çakıllamaktansa bir kez beton yapılıp kalıcı bir hizmet yapmış oluyoruz. Ben böyle bir hizmeti ilçemize kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz gerek Fatsa Belediyemizin yetki alanlarında gerekse Büyükşehir Belediyemizin yetki alanlarında çok koordineli bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde iş verimini en üst seviyeye çıkartıyorlar. Yolun hizmete girmesinde muhtarımıza da mesai arkadaşlarımıza da ayriyeten teşekkür ederim. Mahalle sakinlerimize de bu konforlu yolun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Sokağa çıkma yasaklarının başlaması ile birlikte yoldaki çalışma sürecinin de hızlanmış olacağını ifade eden Başkan Kibar, “İnşallah Ramazan Bayramına kalmadan Kayaköy Akçakese mahallemizde çifte bayram yaşayacağız. Bayramda yine sokağa çıkma yasağı var fakat özel izinle memleketimize gelecek olan gurbetteki hemşerilerimiz bu yolun konforunu görünce güzel bir sürpriz yaşayacaklar. Tekrar ilçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum