Reklam
Reklam
Reklam

Kayaca Mahallesi, Çamur ve Tozdan Kurtuldu

Fatsa Belediyesi, kırsal mahallelerde sürdürdüğü çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin ulaşım sorunlarına çözüm bularak ihtiyaçlarını karşılıyor.

Reklam
Kayaca Mahallesi, Çamur ve Tozdan Kurtuldu
09 Eylül 2021 - 15:53
Reklam
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Kayaca Mahallesi’nde sathı kaplama çalışmaları, kesintisiz bir şekilde devam ediyor.
2 Günde 2 Km’lik Yol Çalışması
Mahalle sakinleri, çalışmalar kapsamında Kayaca mahallesinde iki gün boyunca 2 km’lik sathı kaplama asfalt hizmeti gerçekleştiren Fatsa Belediyesi’ne, toprak yolun tozundan ve çamurundan kurtulmalarından ötürü teşekkür etti. Mahallenin oto yol bağlantısı, Aşağı mahalle ve Yetim Hasanoğlu mevkilerinde tamamlanan sathı kaplama asfalt yolu ile vatandaşlar, yeni bir yola kavuşmanın memnuniyetini yaşadı.
Muhtar’dan Fatsa Belediyesine Teşekkür
Mahallerine yapılan hizmetten ötürü teşekkür eden Kayaca Mahallesi muhtarı Yaşar Erat,   “ Oto yol bağlantısı, Aşağı mahalle ve Yetim Hasanoğlu mevkilerine yapılan asfalt çalışmasının kendilerini çok memnun ettiğini belirtti. Muhtar Erat,  “Uzun yıllardır tozlu ve çamurlu olarak hizmet veren yolumuz talebimiz üzerine asfalta kavuştu. Tozdan ve çamurdan kurtulduk. Bu anlamda bizlerin talebini karşılayan Fatsa Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
  Bölge süren çalışmalar kapsamında Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Ekipleri, Yassıtaş, Aslancami ve Bahçeler mahallelerinde de sathi kaplama asfalt çalışmalarına devam edecek.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum