Reklam
Reklam
Reklam

Kaya Çilingiroğlu'ndan MHK'ya Çok Sert Tepki!

Spor yorumcusu ve aynı zamanda koyu BJK taraftarı olan Kaya Çilingiroğlu, sosyal medya hesabından TFF Merkez Hakem Kurulu’na ağır ithamlarda bulundu.

Reklam
Kaya Çilingiroğlu'ndan MHK'ya Çok Sert Tepki!
09 Haziran 2020 - 19:47
Reklam
Spor yorumcusu ve aynı zamanda Beşiktaş taraftarı olan Kaya Çilingiroğlu sosyal medya hesabından Merkez Hakem Kuruluna (MHK) ağır ithamlarda bulundu.
Çilingiroğlu; “Koronavirüs nedeniyle iptal edilen liglerin bu hafta başlayacak olması nedeniyle MHK’nin yapmış olduğu hakem atamaları ile ilgili olarak çok çarpıcı ifadelerde bulundu. MHK yapmış olduğu bu atamalarla açık olarak Galatasaray’a çalıştığını, Beşiktaş- Antalya maçına Ümit Öztürk, Göztepe- Trabzon maçına Zorbay Küçük ve Ç. Rize – Galatasaray maçına da Yaşar Kemal Uğurlu’yu vermiş. Bu üç müsabakanın hakemleri de Galatasaraylı olmaları dikkatlerden kaçmadı.
Yorumcu Kaya Çilingiroğlu Twiter hesabındaki paylaşımında “MHK işi sıkı tutmuş tiyatroya devam!” diye ağır eleştirilerde bulundu.
Bu hafta başlayacak olan Süper ligde oynanacak olan bu müsabakaları herkes pür dikkat takip edecek. Çilingiroğlu’nun bu eleştirisini futbol severler maçlar oynandıktan sonra bakalım ne diyecekler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum