Kavak Emirli Köyü Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı

Sevdamız Samsun Platformu, öğrencilere kırtasiye malzemesi hediyeleri vermeyi sürdürüyor. Platformun son durağı Efsane güreşçi Yaşar Doğu’nun, köyü olan Kavak’ın Emirli Köyü oldu.

Kavak Emirli Köyü Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı
11 Aralık 2019 - 13:47
Emirli Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere Sevdamız Samsun Platformu tarafından kırtasiye malzemesi hediye edildi. Platform üyeleri Emirli Ortaokulu’nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Hediyelerini alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, platform yönetimine teşekkür ettiler.
Öğrencilerin ülkenin geleceği olduğunu söyleyen Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, “Samsun'umuzun her köyü ayrı güzel ve hepsi birbirinden değerli. Son olarak Samsun’umuzun ülkemizin gururu olan efsane güreşçi Yaşar Doğu’nun, doğup büyüdüğü köy olan Emirli’de öğrencilerimizi sevindirdik. Pırıl pırıl bakan bu çocuklarımız ülkemizin ve Samsunmuzun geleceği. Aralarından eğitimci, siyasetçisi, doktor gibi birçok kulvarda yer alacak insanlar çıkacağından şüphemiz yok” dedi.
Emirli Ortakulu’ndaki programda Genel Başkan Nuri Seven’le birlikte Sevdamız Samsun Platformu Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zahit Değirmenci de yer aldı. Tek amaçlarının Samsun’nu çıkarlarını savunmak ve bu ildeki çocuklar için güzel bir gelecek hazırlamak olduğunu söyleyen Değirmenci, “Platformumuzu kurduğumuz ilk günden bu yana kişisel menfaatleri bir kenara bırakıp, sadece Samsun'umuzun çıkarlarını savunduk. Çocuklarımızı düşündük, bu şehirde yaşayan herkesi düşündük ve düşünmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Genel Başkan Seven, Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük'e teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum