Karayalçın'dan Deveci'ye Yalanlama

Atakum Belediyesinde geçtiğimiz dönem tesis sorumlusu olarak görev yapan Merin Karayalçın, “AK PARTİ döneminde alkol tükettiler” şeklinde yayınlanan haberin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, “Geçtiğimiz dönem bir tek tesiste bile alkole müsaade etmedik. Söz konusu fotoğrafın çekildiği etkinliği CHP’li Meclis Üyesi düzenledi. Fotoğraftaki mozaik açılsın, gerçek ortaya çıksın” dedi.

Karayalçın'dan Deveci'ye Yalanlama
06 Kasım 2019 - 18:51 - Güncelleme: 06 Kasım 2019 - 18:59
Atakum Belediyesi tesislerinde bu dönem izinli olarak alkol verilmesi skandalının ardından, geçtiğimiz dönemde tesislerde alkol verildiği yönünde iddiada bulunan belediye yönetimine cevap gecikmedi. 2015 yılında bir hemşehri derneği tarafından düzenlenen bir gecede önlerinde alkol şişeleri ve kadehleriyle poz veren bir grubun fotoğrafını servis edenlere tepki, dönemin tesis sorumlusu Merin Karayalçın’dan geldi.
Atakum Belediyesinde önceki dönem tesisler sorumlusu olarak görev yapan Merin Karayalçın, söz konusu iddialara şöyle yanıt vererek, “Belediyeye ait tesislerin hiç birinde alkol tüketimine müsaade etmedik. Bu konuda zaman zaman talepler oldu ancak hepsine aynı yanıtı vererek, tesislerimizde buna müsaade etmeyeceğimizi söyledik. 2015 yılında, o dönem CHP Meclis Üyesi de olan söz konusu derneğin başkanının talebi üzerine düğün salonumuzu derneğin bir etkinliği için tahsis ettik. Tahsis sırasında da kendilerinden gelen alkol tüketimi talebine olumsuz yanıt verdik. Programın gerçekleştiği akşam, masa altlarına gizlenen alkol şişelerinden gizli şekilde alkol tüketen davetlileri fark ettiğimizde, çalışanlarımız aracılığı ile kendilerini uyardık. Alkol şişelerinin salon dışına çıkartılmasını istedik. Bu sırada salonda görevi arkadaşlarımızı tehdit eden, üzerlerine yürüyen ve kendilerini CHP yöneticisi olarak tanıtan kişilerin de tepkisi ile karşılaşıldı. Kendilerine polise haber vereceğimizi söylememiz üzerine alkol tüketimine son verdiler. Bu tartışmalar sırasında birileri masa altındaki alkol şişelerini kadehlerini masa üstüne çıkartarak fotoğraf çekinmişler. Siyasi bir algı uğruna, AK Parti döneminde tesislerde alkol verildiği yönünde yapılan açıklamaları gayri ahlaki buluyoruz. Fotoğraf paylaşımı ile algı operasyonu yapmak isteyenleri de fotoğrafta mozaiklenen yüzleri açarak yayınlamaya davet ediyoruz. İshak Taşçı başkanlığı döneminde böyle tesislerde alkol tüketimine kesinlikle müsaade etmemiştir” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum