Reklam
Reklam
Reklam

Karasamsunspor Kulübünden Başkan Demirtaş'a Teşekkür Ziyareti

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Benim için İlkadım’daki bütün amatör kulüpler İlkadım Belediyesi’nin kulübü gibi değerlendirilir. Problemlerinize de gücümüz yettiği oranda çözüm olmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Karasamsunspor Kulübünden Başkan Demirtaş'a Teşekkür Ziyareti
05 Ağustos 2022 - 17:30
Reklam
Karasamsun Spor Kulübü Başkanı Hasan Yıldırım ve dernek yönetim üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı ziyaret ederek, amatör spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Temel olmadan binanın kıymeti yok
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Belediye Meclis Üyesi Adem Yıldırım’la birlikte katılım sağlayan Kulüp Başkanı Hasan Yıldırım,” Maddiyat ve yardım çok önemli ama amatörün sıfır noktasından başlayarak Karasamsun’a Türk futboluna yetişecek çocuklara katkıda bulunduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. Temel olmadan binanın üstünün bir kıymeti yoktur. Amatör ligler ve spor okulları bu çocukların yetişme noktasıdır. Bu anlamda ilçesinde amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı Belediyemiz Başkanımız Necattin Demirtaş'a teşekkür ediyorum” dedi.
Sporun kalbi ilkadım’da atıyor
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Amatör spor kulüplerinin her zaman yanındayız. Samsun’un kalbi İlkadım diyoruz ve bu kalbin içini sporla, bilimle, sanatla dolduruyoruz. Yarının İlkadım'ı için zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştiren kulüplerimizi de son derece önemsiyoruz. Her yıl süregelen ayni ve nakdi yardımlarımızı bu yıl da sürdüreceğiz. Spor tesislerinin bakım ve onarımından, ilçemize yeni tesisler kazandırılmasına, kulüplerimizin ihtiyaçlarından sporcularımızın taleplerine kadar üzerimize ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
İmkânlarımız el verdiğince desteğimiz devam edecek
Göreve geldiğimiz günden itibaren kulüplerimize ciddi oranda maddi ve manevi destek sağladık ve sağlamaya devam edeceğiz diyen Başkan Demirtaş,” Amatör spor kulüplerimizi de geliştirmek ve ileriye taşımak için bir takım projeler hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Gerek kulüp yöneticilerimiz, gerek antrenörlerimiz gerekse de amatör sporcularımız gelişim için ciddi emek sarf ediyor. Bizler de imkânlar el verdiği ölçüde amatör sporcularımızı desteklemeye çalışıyoruz. Sizleri tebrik ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.
Adının yazılı olduğu formayı hediye ettiler
Konuşmaların ardından ziyaretçiler İlkadım Belediyesi'ne teşekkür ederek, Başkan Demirtaş’ın isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum