Reklam
Reklam
Reklam

Karanlık için değil aydınlık için çalışan kadrolara sahibiz

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Yapılan tüm hizmetlerde büyük bir sevda, emek vardır. AK Parti'de herkesin karanlık için değil, aydınlık için çalıştığından hiç kimsenin endişesi olmasın" dedi.

Reklam
Karanlık için değil aydınlık için çalışan kadrolara sahibiz
27 Eylül 2020 - 17:58
Reklam
AK Parti Yerel Yönetim Başkanlığı çalışmaları kapsamında Ankara, Çorum, Amasya ve Tokat koordinatörlüklerini yürüten AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çorum ve Amasya illerinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti ilçe ve belde belediye başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Milletvekili Yılmaz, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantı sonrasında Çorum Belediyesi ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı'yı makamında ziyaret eden Yılmaz, program devamında Amasya'da ilçe, belde belediye başkanlarıyla buluştu. AK Parti İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya, İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Erarslan'ında hazır bulunduğu ziyarette, il genelinde yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
"AMASYA, TOKAT VE ÇORUM EKLENDİ" 
Yerel yönetimler bünyesindeki son değişiklikle Ankara ile birlikte Amasya, Tokat ve Çorum illerinin koordinatörlük görevini üstlendiğini anımsatan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, illerde toplantılar gerçekleştirerek halka en iyi hizmet noktasında istişarelerde bulunulduğunu söyledi.
AK Parti'de istişare mekanizmasının önemine dikkat çeken Yılmaz, büyük bir koordinasyonla yerel yönetim hizmetlerinin başarı ile devam ettiğinin altını çizdi.
"HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ"
Özellikle pandemi sürecinde AK belediyelerin ortaya koyduğu fedakarlıklar için teşekkür eden Yılmaz, "Vatandaşının yanında olan, şehrinin ihtiyaçlarını bilen, yapacağı her çalışmada önceliklerini halkımızdan yana kullanan bir yönetim tarzı benimsenmiş durumda. İllerimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin gelişimi, ekonomik olarak güçlenmesi, alt ve üst yapısının eksisiz olması için önemli projeler sürdürülüyor. Bundan sonraki süreçte de halkımızdan aldığımız güçle, büyük bir kucaklaşma ile sahada olacağız. AK Parti'nin temelindeki anlayış ayrımsız tüm vatandaşlarımıza, şehirlerimize eksiksiz hizmet etmek, mutlu yaşamın ortaya çıktığı kentler oluşturmaktır." diye konuştu. 
"AYDINLIK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
"Her yerde karanlığı, aydınlığa götüren anlayış, düşünce çözüm noktasıdır" diyen Yılmaz, açıklamasına şöyle devam etti; 
"Yapılan tüm hizmetlerde büyük bir sevda, emek vardır. Halka hizmeti büyük bir aşk olarak görüyoruz. Doğru ve yanlışlar elbette insan kararlarında olur. Ama AK Parti'de herkesin karanlık için değil, aydınlık için çalıştığından hiç kimsenin endişesi olmasın. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hizmet seferberliği sekteye uğramadan el ele devam edecektir." diye konuştu.
Yılmaz, Türkiye'nin büyük hedeflerine aşk ile çalışan kadrolarla yürüyeceğini de sözlerine ekledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum