Reklam
Reklam
Reklam

Karadeniz'in Efsane Gazetecisi Cevat Kol Hayatını Kaybetti

Futbolun Poseidonu Cevat Kol vefat etti. Karadeniz'in efsane gazetecisi Yeniçağ yazarı Cevat Kol hayatını kaybetti. Karadeniz’in efsane gazetecisi, Yeniçağ spor yazarı, Futbolun Poseidonu Cevat Kol'dan basın camiasını yasa boğan haber geldi.

Reklam
Karadeniz'in Efsane Gazetecisi Cevat Kol Hayatını Kaybetti
07 Aralık 2022 - 22:38
Reklam
Trabzonlu Gazeteci Cevat Kol, 57 yaşında hayatını kaybetti. 2 yıldır amansız hastalıkla mücadele eden Cevat Kol, 10 gündür Medical Park Yıldızlı Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altındaydı. Evli ve 3 çocuk babası olan Cevat Kol, ne yazık ki hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Cenazesi 8 Aralık Perşembe Günü
Cevat Kol'un cenazesi yarın (08.12.2022 Perşembe) Trabzon Gazeteciler Cemiyeti önünde saat 13.30’da yapılacak törenin ardından, İskenderpaşa Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Uğurlu Mezarlığındaki Aile mezarlığına defnedilecek.
Efsane Cevat Kol Gazeteciydi
Gazeteci Yazar Cevat Kol 1965 yılında Trabzon’un sürmene ilçesinde doğdu. 1982 yılında Trabzon Endüstri Meslek lisesini bitirdi. 1983 yılında Kuzey haber gazetesinde mesleğe adım attı. Haber, Fotoğraf ve Röportaj dallarında çok sayıda ödül aldı.1987 yılında Sabah gazetesinde ulusal basına adım attı. 1998 yılında Star gazetesine transfer oldu. 2007 yılında ise eski yuvasına geri dönerek Sabah ve Fotomaç’ta spor muhabiri olarak görevine devam etti. 2011 yılında ise Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu başkanlığına seçilerek burada da görev aldı. Yeniçağ'da spor yazarlığı yapmaktaydı. Nuray hanımla evli olan Kol’un iki erkek ve bir kız 3 çocuk babası.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum