KARAASLAN, EVET İÇİN AYVACIK YOLLARINDA…

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve halk oylaması referandum çalışmaları kapsamında Ayvacık ilçesini ziyaret etti

KARAASLAN, EVET İÇİN AYVACIK YOLLARINDA…
06 Nisan 2017 - 20:35

2Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve halk oylaması referandum çalışmaları kapsamında Ayvacık ilçesini ziyaret etti.
İlk olarak İlçenin Doğa Otelinde öğle yemeği yiyen Milletvekili Çiğdem Karaaslan ardından İlçe devlet hastanesini ziyaret edip hastalarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Daha sonra İlçede bulunan şehit ailelerini ziyaret eden Milletvekili aileler ile sohbet ederek istek ve sorunlarını dinledi. Ayvacık İlçesinde yaptığı ziyaretler sonrası Güler Cafe de AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nca düzenlenen ‘Genç Kürsü’ programına katılarak İlçe gençleri ile buluştu.  Gençlerin yoğun sevgi gösterisi ve büyük ilgi gösterdiği Milletvekili Çiğdem Karaaslan, konuşmasında AK Parti’nin gençlere ve gençliğe büyük önem verdiğini  belirtti.
1Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a ziyaretlerinde ve programlarında Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak parti İl Başkanı Muharrem Göksel,  Kadın Kolları İl Başkanı Rabia Baykeser, Gençlik Kolları İl Başkanı Caner Göktepe, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Gençlik  Kolları Başkanları ile üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personelleri, İlçe Mahalle Muhtarları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş eşlik ettiler.
Daha sonra İlçenin Orhangazi Mahallesi Sahil Parkta bulunan otopark alanında ilçe halkıyla bir araya gelen milletvekili Çiğdem Karaaslan’ı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve halk oylaması referandum seçimleri kapsamında halk ile bir araya gelen Milletvekilinin  programında ilçe bayanlarının yoğunluğu dikkat çekti.
Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın öncülüğünde 16 Nisan Referandum seçimleri sonrası özgürlüğe kavuşacak olan Ülkemiz için ilçe kadınları özgürlük meşalesini yakarak şimdiden bu kutlu zaferi ve inşa edilecek yeni Türkiye’nin başarısını kutladılar.
Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan coşkulu kalabalığa hitap ederek her seçimde sandıktan birinci çıkarak güvenlerini eksitmeyen ilçe halkına teşekkür etti.
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur İlçe halkına coşkulu katılımlarından dolayı teşekkür ederek. “Ayvacık’ımızın güzel tablosunun değerli hanımefendiler beyefendileri sevgili gençler hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. O kadar güzel gözüküyorsunuz ki sizleri görüp de coşmamak mümkün değil. Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Karaaslan’ın sizlerle paylaşacaklarını dinlemek için bir araya gelerek bu güzel tabloyu oluşturmanıza vesile olan Genel Başkan Yardımcımıza ve Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Karaaslan hanımefendiye Ayvacık adına kendisine şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Sizler her zaman Samsun’un ilkleri oldunuz. Her seçimde bizlere güvenerek arkamızda durup Türkiye de Ayvacık ismini yazdırdınız. İnanıyorum ki Ayvacık halkı ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık durumdan kurtulabilmesi için 16 Nisanda sandıktan Evet oyu çıkartarak yine adını Türkiye de en üst sıralara yazdıracak ve kendinden söz ettirecektir. Şu güzel tabloya baktığımda ilçe halkım yine genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla kararını vermiş volkan misali 16 Nisanda sandığı patlatmaya hazır. Sizler yeni Türkiye’nin mimarı olacaksınız. O kadar güzelsiniz ki kendinizi alkışlamanızı rica ediyorum. Türkiye’nin ve Samsun’umuzun genç mimarı, yeni Türkiye de çok daha faydasını göreceğimize inandığımız, tecrübelerinden ve siyasetteki dinamik çıkışlarından gururlandığımız sözün üstadı, gönüllerin üstadı çok kıymetli Genel Başkan Yardımcım Sayın Çiğdem Karaaslan hanımefendinin bugün Saklı Cennetimizde olarak bu güzel atmosferi bizlerle paylaşmasından dolayı kendilerine sizlerin huzurunda teşekkürlerimi arz ediyorum. Burada olarak bu anı bizlerle paylaştığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allaha emanet olun” dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Belur’dan sonra söz alan Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel “ Çok değerli Ayvacıklılar gördüğünüz gibi Ak Parti hizmet erleri her zaman olduğu gibi yine sizlerle beraberiz. Sizlerle beraber olmaktan da çok mutluyuz. Görüyorum ki Ayvacıklılar kararını çoktan vermiş ve bizleri sandıktan yine birinci çıkartacak gibi gözüküyor. Ülkemizin geleceğini belirleyecek olan en önemli seçime 10 günümüz kaldı. 15 yıldır sizlere hizmet eden Ak Parti iktidarı her türlü engellere rağmen hizmetlerini eksik etmedi. Hizmetimizi daha güzel, daha hızlı yapma adına tüm engelleri ortadan kaldırma adına 16 Nisan bizler için sizlere yapacağımız hizmetler için en önemlisi Ülkemiz için çok önemli. Değerli kardeşlerimiz bizim işimiz halka hizmet hakka hizmet biz bunu yapmakla mükellefiz yapmaya da devam edeceğiz. Hizmetlerimizi yaparken de vesayetten kurtulmamız lazım vesayetten de kurtulmak için 16 Nisanda sandıkları Evet oyları ile patlatmamız lazım. Yalanla yanlışla sizlerin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar Evet’e mührünüzü basın Hayır’ı yırtın Ak Partiye götürün para verecekler gibi asılsız bir takım laflar dönüyor bu asılsız laflara itibar etmeyin sandıktan Evet çıkacağını bildikleri için amaçları oylarınızı geçersiz kılmak. Değerli Ayvacıklılar Cumhurbaşkanımızın Samsun’umuzu ziyaretinde bizleri yalnız bırakmayarak katılım sağladığınız için sizlere ayrıca teşekkür ederim. Bizler biliyoruz ki Ayvacık halkı her konuda arkamızda durarak bizlere sahip çıkıyor bizlerde Ayvacık halkına hizmetlerin en güzelini yaparak karşılık veriyoruz. İnanıyorum ki 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı hükümet seçiminde de Ayvacık halkı ile beraber düzlüğe çıkacak ve Türkiye’yi hızla geleceğe götüreceğiz” dedi.
7- Boş kalıp haberAk Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan “Sadece tarihiyle, tabiat güzelliği ile değil insanları ile güzel olan güzel ilçemiz Ayvacık ve Ayvacık’ın güzel insanları sizleri hepinizi en içten  sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Ellerinizde tuttuğunuz meşalelerin her biri 16 Nisanda her bir vatan evladı tarafından yakılacak koskocaman bir ülkeyi sizlerle birlikte aydınlatacağız inşallah. Sevgili hemşerilerim öncelikle iki selam var üzerimde sizlere iletmek istediğim. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın sizlere selamlarını getirdim. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemimizin seçimine 10 gün kala böyle güzel bir akşamda sizlerle birlikte olmak çok güzel bir duygu. Bizler çok güzel bir amaç uğruna, Türkiye’nin geleceği için birlikteyiz. 15 Temmuz Darbe girişiminde 27 gün boyunca bu meydanlarda nasıl nöbet tuttuğunuzu, ülkenin geleceğine nasıl sahip çıktığınız çok iyi biliyoruz bizde buradaydık. Şimdi de sandıkta demokrasiye sahip çıkma zamanı şimdide ülkenin geleceğine sandıkta evet mührünü vurarak sahip çıkma zamanı. Ayvacık tabi sandıkta rekorlara alışık sizin için rekorlar normalleşti rekora doymayan bir ilçesiniz.  Bizler Ayvacık için 16 Nisanda Türkiye’de ilçeler bazında ilk sıralarda yer alır diye iddialar koyduk ben inanıyorum ki Ayvacık ilk 5 e girecek ben size inanıyorum, güveniyorum ve bu zamana kadar neler başardığınızı çok iyi biliyorum” dedi.
Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Karaaslan “ Bizim yaptığımız yatırımlar sadece bir yatırım değil bugün yaptığımız Yavuz Sultan Selim köprüsünü sadece bir köprü olarak düşünmek eksik kalır yavuz sultan selim köprüsü sadece bir iddiadır dünyaya verilen bir mesajdır bende varım demenin mesajıdır. Bugün hayata geçireceğimiz 3. Havalimanı dünyanın en büyük havalimanına sahip olmak bu iddiaya sahip olmak öyle sıradan bir şey değildir 3. Havalimanını yapmak Türkiye’nin dünyaya karşı bir mesajdır artık bizde söz sahibiyiz demenin somutlaşmış halidir. Bu güne kadar ne desek bize hayır dediler köprü yapalım dedik hayır dediler, yol yapalım dedik hayır dediler, millete soralım dedik hayır dediler peki biz ne yaptık onların hayır dediği her şeyi gerçekleştirdik.  Büyük hayallerimiz var 2023 diyoruz 2053 diyoruz 2071 diyoruz artık biz çok büyük hedeflerin ülkesiyiz 17 Nisan sabahı uyandığımızda tozpembe bir dünyayla karşılaşmayacağız ama karşımızda güçlü bir Türkiye olacak. Biz birlikte tek yürek olunca omuz omuza durunca karşımızda durabilen oldu mu bu güne kadar hiçbiri duramadı bugün ay yıldızlı bayrağımızı sallandıra biliyorsak bunu 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını veren canından vazgeçen 249 şehidimize borçluyuz.
16 Nisan günü egemenlik kayıtsız şartsız milletin olacak. Ama yok, fakat yok, eğer yok merkeze halkı koyuyoruz yasama yürütme yargı üçünü güçlendiriyoruz. Ülkemizi birlikte büyüteceğiz. Tek Devlet için Tek Vatan için Tek Bayrak Tek Millet için var mısınız? 16 Nisan günü inşallah sandıkta buluşalım. Ortada bir sürü yalan dolaştığını biliyorsunuz yok tek adam gelecekmiş yok padişahlık sistemi gelecekmiş bir gün de muhtarlıkları kaldıracakmış. Buna çocuklar bile inanmaz ama onlar bu yalanları söylemeye devam edecekler bizde doğruları anlatmaya devam edeceğiz bu yalanlara inanırsak bunların yalan olduğunu anlatmazsak bizde vebal almış oluruz gidelim komşumuza,  akrabamıza, arkadaşımıza herkese anlatalım. İnşallah 16 Nisan günü sandıkta buluşma günü ben inanıyorum ki Ayvacık samsun rekorunun üstünde bir rekor kıracak. Size çok inanıyoruz çok güveniyoruz iyi ki varsınız sizleri seviyoruz Allaha emanet olun” dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum