Reklam
Reklam
Reklam

Karaaslan'dan "Regaib Gecesi" Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Regaib Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Reklam
Karaaslan'dan "Regaib Gecesi" Mesajı
25 Ocak 2023 - 17:32
Reklam
Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Rahmet, mağfiret ve bereket iklimi mukaddes Üç Aylar’a ve manevi huzuruyla kuşatan Regaib Gecesi’ne bir kez daha ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Mübarek Regaib Gecesi’ni içinde barındıran bu kutlu zaman dilimini af ve mağfiretimizin, insani hasletlerimizin çoğalmasının, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın pekişmesinin vesilesi olarak görüyoruz.
Kalpleri hak ve hakikate kapalı kişilerin İslam’a ve Müslümanlara karşı düşmanlığının ve çirkin saldırılarının devam ettiği bir dönemin içinden geçiyoruz. İnsanlığı doğru yola davet eden dinimiz İslam’ı ve yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i hedef alan aşağılık eylemlerle, pervasız saldırılarla ve sözkonusu nefret suçlarıyla Türkiye olarak kararlılıkla mücadele ediyoruz. Mukaddes değerlerimize yönelik mütecaviz saldırıları en güçlü şekilde lanetliyor, bu karanlık zihniyetlere müsaade etmeyeceğimizi ifade ediyoruz.
Bu mübarek aylarda edeceğimiz dualarla, insanlığın karşı karşıya kaldığı tüm zorlukların üstesinden geleceğimize yürekten inanıyoruz.  Duaların geri çevrilmeyeceğinin müjdelendiği bu kutlu vakitte; ülkemizin farklı cephelerde verdiği mücadelenin başarıyla neticelenmesi, milletimizin huzuru, sınırlarımızın içinde ve sınır ötesinde canları pahasına mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin zaferi için ellerimizi semaya kaldırıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Regaib Gecesi’ni tebrik ediyor, bu müstesna gecenin insanlığın hidayetine, huzur ve esenliğine vesile olmasını diliyorum.”

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum