Reklam
Reklam
Reklam

Karaaslan'dan Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Mevlid Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Reklam
Karaaslan'dan Mevlid Kandili Mesajı
06 Ekim 2022 - 18:04
Reklam
Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) dünyayı teşrif ettiği mübarek Mevlid Gecesi’ne bir kez daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Kalplerimiz; hayrıyla, bereketiyle, esenliğiyle insanlığı kuşatan bu mübarek gecenin huzuruyla dolu. Mevlid Gecesi’nde Hz. Peygamberimizi muhabbetle anma, tefekkürle anlama gayretindeyiz.
Peygamber Efendimiz sabrıyla, tevekkülüyle, kulluğuyla, merhametiyle, yaşantısıyla hepimiz için örnektir. Asırlar önce insanlık nasıl onun rehberliğiyle hakikatle tanışmış ve hidayet yolunu bulmuşsa bugün de tevazu, şefkat, cömertlik, merhamet, adalet gibi değerleri öğreten ve sünnet-i seniyyesiyle rehber olan Peygamberimiz, insanlık için en doğru örnektir.
Aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Mevlid Gecesi’ni tebrik ediyor, inancımızda ve kültürümüzde çok önemli bir yere sahip olan, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı bu müstesna gecenin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesine vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum.”

 

   
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum