Karaaslan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “30 Ağustos Zafer Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
29 Ağustos 2021 - 14:04
Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi; “30 Ağustos; 19 Mayıs 1919’da Samsun'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde başlatılan kurtuluş mücadelemizin zaferle sonuçlandığı tarihi bir dönüm noktasıdır. Milletimiz,  istiklal ve istikbaline sahip çıkmış, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere 30 Ağustos zaferiyle unutulmaz bir ders verdiği gibi mazlum milletlere de ilham olmuştur.
30 Ağustos, Anadolu’yu yurt edindiğimiz 1071 Malazgirt Zaferi ile başlayıp destansı kahramanlıklarla bugünlere gelen zaferler zincirinin en güçlü halkalarındandır. 1071’de Malazgirt’te milletimizi zafere taşıyan ruh ve inanç, tarih boyunca rehberimiz ve yoldaşımız olmuştur.
Ordumuzun Çanakkale'de ve Dumlupınar'da gösterdiği vatanını ve milletini koruma azmi, bugün de devam etmektedir. Tarihimize altın harflerle yazılmış nice zaferin altında imzası olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, dün olduğu gibi bugün de sınırlarımız içinde ve sınırlarımızın ötesinde terör örgütleriyle ve onların destekçileriyle mücadelesini sürdürmektedir. Vatan müdafaası sırasında göğsündeki imanla her zorluğu aşan, tüm engelleri bir bir geçen, tehditleri bertaraf eden kahramanlarımıza minnet borçluyuz.
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şanlı tarihimizden aldığımız ilhamla ülkemizi büyük hedeflerine kararlılıkla taşıyor; sahip olduğumuz güçlü iradeden, kanımızın son damlasına kadar vatanımızı savunma kararlılığından zerre şaşmadan yolumuza devam ediyoruz. Kardeşliğimizi bozacak, ülkemizdeki huzur iklimine zarar verecek her türlü girişimin karşısında durmayı sürdürüyoruz. Bölgemizde ve dünyada güven ve istikrarı sağlamak, milletimizin hak ve menfaatlerini korumak için Türkiye olarak sahada ve masada gücümüzü ortaya koyuyoruz.
30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 99. yıl dönümü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı gönülden kutluyorum.”
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum