Kapımız da Gönlümüz de Milletimize Açık

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor.

Kapımız da Gönlümüz de Milletimize Açık
18 Nisan 2024 - 17:30
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Yoğun tebrik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan İhsan Kurnaz; “Kapımız da, gönlümüz de milletimize hep açık olacak” dedi.
Yoğun ilgi sürüyor
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra İlkadım Belediye Başkanı olarak seçilen İhsan Kurnaz’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkanlık makamında misafirlerini ve hayırlı olsun dileğinde bulunmaya gelen vatandaşları kabul eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayış çerçevesinde İlkadımlı hemşehrileri ile bir araya geldi, kucaklaştı, Sivil Toplum Kuruluşu başkanlarını ve yöneticilerini ağırladı.
İlkadımlı hemşerilerimize söz verdik
Ayrım yapmayan, herkese eşit yaklaşan, şeffaf ve hesap verebilen bir yönetim anlayışına sahip olduklarını vurgulayan Başkan İhsan Kurnaz “Seçim döneminde İlkadımlı hemşehrilerimize söz verdik. Kimseyi ayırmadan, herkese eşit hizmet edip, her kesimin belediye başkanı olacağız inşallah. Belediyenin kapısı herkese açık olacak. Bu anlamda göreve seçildiğimizden bu yana kapımız, İlkadım’da her kesimden insanımıza açık oldu. Olmaya da devam edecek” diye konuştu.
Sahaya çalışmalarına nezaret edeceğim
Ziyaretçilerine çay ikramında bulunan Başkan İhsan Kurnaz, bir yandan da belediyenin mevcut tablosunu analiz ettiklerini, kısa süre içerisinde sahaya çıkıp çalışmalara bizzat nezaret edeceğini ifade etti.
İlkadım’ı gurur duyulan ilçe haline getireceğiz
Başkan İhsan Kurnaz, “İlkadım’ın kaybedecek vakti olmadığını biliyoruz. Gerekli ön çalışmaları hızlandırıp kısa sürede sahaya çıkacağız. İlkadımlı hemşehrilerimiz şunu bilsin. İlçemizi herkesin yaşamaktan mutlu olduğu, gurur duyduğu bir ilçe haline getireceğiz. Bunun için çok çalışacağız. Hemşehrilerimizin destekleri ile hep birlikte bunu başaracağız” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum