Kan Bağışı Desteğine Teşekkür Belgesi

Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, “Samsun İl Jandarma Komutanlığımıza görevli rütbeli personel, erbaş ve erler Türk Kızılay’ı tarafında başlatılan kan bağışı kampanyasına her zamanki gibi destek oldular” dedi.

Kan Bağışı Desteğine Teşekkür Belgesi
02 Şubat 2021 - 22:34
Güzel bir organizasyonun altına imza attıklarını vurgulayan Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, “Türk Kızılay’ı tarafından başlatılan 'Kan Bağışı Kampanyası' kapsamında yapılan organizasyona destek vermek amacıyla Samsun İl Jandarma Komutanlığında görevli rütbeli personel, erbaş ve erler kan bağışında bulundular” dedi.
Bir Kan Üç Kişiyi Hayata Bağlıyor!
Samsun İlkadım İkinci Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı binasında düzenlenen kan bağışı etkinliğinde pandemi döneminde kuralara uyarak, 82 ünite kan bağışı yapıldığını işaret eden Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, “Günümüzde kan açıl değil, sürekli ihtiyaç. Bir kan üç kişiyi hayata bağlıyor. Bu nedenle iş yoğunluklarına rağmen kampanyaya destek veren İl Jandarma Komutanlığı yetkili ve personeline teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Komutana Teşekkür Belgesi Verildi
Türk Kızılay’ına yapılan kan bağışının ardından teşekkür belgesini, Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, Samsun İlkadım İkinci Cezaevi Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Ediz Atalay’a makam odasında verdiler.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum