KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Fen İşlerine Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde yürüttüğü kaldırım çalışmalarını sürdürüyor” dedi

KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR!
22 Ekim 2015 - 22:41
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Fen İşlerine Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde yürüttüğü kaldırım çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
Büyük cami Mahallesi Camii Kebir Caddesi üzerinde yaptığı kaldırım çalışmasından sonra şimdi de Cumhuriyet Mahallesi Güven Sokakta kaldırım yapımı için hazırlıklarını yapmaya başladığını vurgulayan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” Ekipler Güven Sokak’ta kullanım zorluğu olan eski kaldırımların sökümünü yaparak yeni çalışmaya hazır hale getiriyor” dedi.
ÇALIŞMALARIMIZA HIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUZ
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Yürütülen çalışmalarla yaşanabilir bir şehir olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi. Başkan Şahin, “Önceki dönemimizde olduğu gibi mahallelerimizdeki kaldırım çalışmalarımıza hız bir şekilde devam ediyoruz. Bir müddet aradan sonra esnaflarımız ile birlikte toplantı yaptık. Akabinde yine  yün pazarımıza geçeceğiz. Orada da ilçemize yakışır bir çalışma yapacağız” diye konuştu.  
HALK TARAFINDAN DA TAKDİRLE KARŞILANIYOR

İlçenin Kaldırım Parke Üretim Tesisine kendi dönemlerinde kavuştuğunu söyleyen Başkan Şahin, yapılan kaldırım çalışmalarında kullanılan parkeler burada üretiliyor ve üretilen taşların kalitesinin halk tarafından da takdirle karşılanıyor. Bu arada kendi üretim tesislerimizde yaptığımız bu taşlarla Bafra’mızın kaldırım sorununu ortadan kaldıracağız” dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum