JCI Samsun'un 2024 Dönem Başkanı Göreve Başladı

JCI Samsun, toplum odaklı projeleri ve genç liderleri destekleyerek tanınan bir sivil toplum kuruluşu, bugün düzenlenen devir teslim töreni ile yeni başkanını karşıladı.

JCI Samsun'un 2024 Dönem Başkanı Göreve Başladı
07 Ocak 2024 - 19:23
2023 Dönem Başkanı Gökberk Çakıroğlu başarıyla tamamladığı görev sürecinin ardından, 2024 Dönem Başkanı Rıfat Karabaş başkanlık koltuğuna oturdu.
Yapılan açıklamada, geçmiş dönemin başarılarına vurgu yapılırken, yeni başkanın da organizasyonun misyonunu daha ileri taşıma konusundaki kararlılığı ön plana çıktı. 2024 Dönem Başkanı Rıfat Karabaş, JCI Samsun'un 2024 hedefleri arasında daha etkili ve kapsamlı projeler gerçekleştirmek, genç liderlere destek olmak ve sürdürülebilir kalkınma konularında aktif rol almak olduğunu belirtti.
2023 Dönem Başkanı Gökberk Çakıroğlu ise yaptığı veda konuşmasında, "Bu süreçte birlikte çalıştığımız her üye ile gurur duyuyorum. JCI Samsun, toplumumuza yönelik önemli adımlar attı ve bu mirası daha da güçlendirerek devralacak yeni bir liderlik ekibi var" dedi.
2024 Dönem Başkanı Rıfat Karabaş, konuşmasında, "Eski başkanımızın bize bıraktığı bu güçlü mirası devralmaktan dolayı büyük bir onur duyuyorum. JCI Samsun olarak, birlikte daha büyük projelere imza atacak ve toplumumuza daha etkili bir şekilde hizmet edeceğiz. Yolculuğumuza tüm üyelerimizin katkılarıyla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
JCI Samsun, yeni liderlik ekibiyle birlikte, topluma yönelik etkili projeleri hayata geçirme ve genç liderlerin potansiyelini ortaya çıkarma konularında kararlılığını sürdürüyor. Bu devir teslim töreni, JCI Samsun'un başarılı geçmişine bir saygı duruşu niteliğinde olup, gelecekteki projelerin ve hedeflerin birlikte başarıyla gerçekleştirileceği yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum