Jandarmadan, Sakatlar Derneğine Ziyaret

3 Aralık Dünya Engeliler günü nedeniyle, Samsun il jandarma komutanlığına bağlı Salıpazarı ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu’nu dernek binasında ziyaret etti.

Jandarmadan, Sakatlar Derneğine Ziyaret
04 Aralık 2019 - 10:51
Salıpazarı ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay tarafından, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu'na ziyareti sırasında, Türk Bayrağı ve Milli mücadelenin 100'üncü yılı temalı masa bayrağı taktim edilerek günleri kutlandı.
HAYATIMIZIN BİR PARÇASIDIR
Egelilerin dertlerine ortak olduklarının altını çizen Salıpazarı ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay,"3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu'nu bu öneli günde değil her zaman yanlarında olmaya devam ettim. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor, tüm vatandaşlarımızın engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyorum“ şeklinde konuştu.
HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU
Jandarmamın köklü bir kuruluş olduğunu hatırlatan Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, “Jandarmamız her fırsatta bizleri ziyaret etmektedir, hatırlanmak önemlidir, bedensel engel asla yaşam için engel değildir, sivil toplum kuruluşu olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Ziyaretten dolayı Sayın Komutanımıza yönetim kurulumumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.  Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum