Jandarma, Virüs Nedeniyle Hayvanlara Yiyecek Bıraktı

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde, koronavirüsden dolayı alınan tedbirler ve bazı işyerlerinin kapalı olması nedeniyle, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenmesi için jandarma ekiplerince belli noktalara yiyecek bırakıldı.

Jandarma, Virüs Nedeniyle Hayvanlara Yiyecek Bıraktı
14 Nisan 2020 - 09:42
İçişleri Bakanlığımız tarafında verilen talimat doğrultuşunda sokak hayvanlarına karşı yiyecek konuşuna seferber olduklarını dile getiren Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer," Bakanlığımızca koronavirüs kapsamında alınan tedbirler nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının durumunda değerlendirilmiş olup bazı tedbirlerin alınmasını istedi" dedi.
Jandarmamıza Teşekkür Ediyorum
Jandarma ekiplerimizde doğanın sessiz varlıklarını unutmayarak görevli ekiplerimiz belli bölgelere yiyecek bırakıtlarının altını çizen Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, ”Bu davranış halkımızın takdirini kazanmıştır. Varlığı muhakkak bir nedene dayanan sahipsiz sokak hayvanlarımızı, hijyen kuralları doğrultusunda gerekli tedbirler alınarak beslenmesine yardım olunması önem arz etmektedir. Bu konuda farkındalık oluşturan jandarmamıza örnek faaliyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın da hijyen kurallarına uymaları ve evde kalmaları oldukça önemli. Çok acil olmadıkça evde kalınmaları bizim için önemli. Bunun yanı sıra vefa destek hattımız olan 0532 241 3348 veya 112 numaralı telefonumuz, 7/24 saat vatandaşlarımızın hizmetindedir ve ayrıca sen evde kal biz getiririz" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum