Jandarma Şehit Çocuğunun İsteğini Unutmadı

Salıpazarı ilçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Özdemir Karabağlı, Ramazan Bayramı nedeni ile Hakkâri ilinde,2015 yılında şehit olan Piyade Er Coşkun Sekmen’in evini ziyareti sırasında ailesi tarafından kapıda karşılandı.

Jandarma Şehit Çocuğunun İsteğini Unutmadı
25 Mayıs 2020 - 12:30
Hakkâri ilinde,2015 yılında şehit olan Piyade Er Coşkun Sekmen’in 5 yaşındaki oğlu Yusuf Sekmen’in Jandarma’dan daha önceden istediği uzaktan kumandalı oyuncak arabayı jandarma ekipleri ile birlikte temin eden Salıpazarı ilçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Özdemir Karabağlı evinde takdim etti.
Jandarmadan Bayram Hediyesi
İlçe jandarma komutanlığınca gerçekleştirilen şehit aileleri ziyaretlerinde, Suluca mahallesinden jandarma ekiplerinden uzaktan kumandalı oyuncak araba isteyen, 2015 yılında Hakkari ilinde şehit olan Piyade Er Coşkun Sekmen’in 5 yaşındaki oğlu Yusuf Sekmen’e, jandarma ekiplerince alınan uzaktan kumandalı araba Ramazan Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette hediye edildi.
Oyuncak Arabayla Oynadılar
Kendisi için alınan uzaktan kumandalı oyuncak arabasını karşısında görünce sevincini gizlemeyen küçük Yusuf Sekmen ilçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Özdemir Karabağlı ve jandarma görevlileri oyuncak araba ile bir süre oyun oynadılar. Ziyaret nedeniyle şehit ailesi jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum