İYİ PARTİ'DEN SAMSUN'A BAYRAM HEDİYESİ

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı nedeniyle partililer arasında bayramlaşma töreni düzenlendi

İYİ PARTİ'DEN SAMSUN'A BAYRAM HEDİYESİ
16 Haziran 2018 - 20:48
İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı nedeniyle partililer arasında bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende Samsun için hayata geçirilecek projeler tanıtıldı.
Şehit Ömer Halis Demir Salonu’nda Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde düzenlenen bayramlaşmaya, İYİ Parti Samsun İl Teşkilatı, partinin Samsun milletvekili adayları, il ve ilçe teşkilat üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan İş Dünyasından Sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Didem Çebi, trafik kazasında yaralanan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ve İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer’in sağlık durumları hakkında bilgi verdi. İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayları Bedri Yaşar, Hüseyin Acar, Birsen Öztürk, Akın Üner, Önder Fatih Şenol ve Ayşe Ayan Samsun’un sorunları ve üretilecek çözümler hakkında açıklamalarda bulundular.
İŞTE O DEV PROJELER
Yapılan konuşmaların ardından Samsun’a büyük katkı sağlayacak ve Samsun’da işsizlik sorununu ortadan kaldıracak projeler tanıtıldı. İlk olarak Bafra, Çarşamba, Terme ve bölgeye hizmet verecek dev entegre gıda tesislerinin tanıtımı yapıldı. Bu proje sayesinde çiftçinin net gelirinde en az 5 kat artış olacak. Havza ve Vezirköprü merkezli dev jeotermal sera kompleksleri yapılacak. Hedef ise Samsun’dan en az 1 milyar dolar tarım ürünleri ihraç etmek olarak belirlendi. Turizm sektörüne yapılacak yatırımlarla hedef 2 milyon turiste ve 1 milyar dolar turizm gelirine ulaşmak. İlaç üretiminde Samsun lider şehir olacak. Samsun Kanser İlaçları Üretim Merkezi kurulacak. Bu sayede bin kişiye direk, 3 bin kişiye dolaylı iş imkânı sağlanacak. Samsun’a yerli otomobil fabrikası kurulacak. Otomobil fabrikasıyla 10 bin kişiye direk, 30 bin kişiye de dolaylı iş imkânı sağlanacak.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum