İYİ Parti'den Muhtar Ziyareti

İyi Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar Zeytinlik, Anadolu Mahallesi ve Saitbey Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti.

İYİ Parti'den Muhtar Ziyareti
10 Kasım 2019 - 01:05 - Güncelleme: 10 Kasım 2019 - 01:07
Ziyarette mahallelerdeki sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili muhtarlarla görüşen Satar, 'Kamu kurumları ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızın görüşlerini ve önerilerini çok önemsiyoruz' dedi.
Zeytinlik Mahallesi Muhtarı Aydın Kaya, Saitbey Mahallesi Muhtarı Nevzat Seven ve Anadolu Mahallesi Muhtarı Şerif Yavşan'ı muhtarlık ofisinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden İyi Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, İlkadım’da yeni hizmet döneminde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Yerel seçimlerde İlkadım'da aldıkları başarılı sonucu hizmete dönüştürmek adına Muhtarlara da önemli görevler düştüğünü belirten Satar, 'Siz değerli muhtarlarımız en yakın mesai arkadaşlarımızsınız. Kamu kurumları ve yerel idarecilerimizle vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi üstlenen muhtarlarımızın mahallelerinde gördükleri eksiklik ve vatandaşımızın beklentilerini, sorunlarını ilgili kurumlara aktararak, sorumlu oldukları mahallelerininin yaşam kalitelerini artırmaları, vatandaşımızın sorunlarına çözüm olmaları adına önemli bir vazife üstlendiklerinin farkındayız. Bu doğrultu da İyi Parti İlkadım İlçe teşkilatı olarak muhtarlarımızla çok sıkı bir işbirliği içinde olacağız. Hepimizin hayali aynı. Daha yaşanılabilir bir İlkadım için var gücümüzle çalışıyoruz. İlkadım Belediye Başkanımız Sayın Necaattin Demirtaş'ın başkanlığında önümüzdeki yeni hizmet döneminde İlkadım'da her şey çok güzel olacak' diye konuştu.
Satar'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Anadolu, Zeytinlik ve Saitbey Mahallesi muhtarları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum