İstifa ve Özür Dilemelidir…

Samsunspor

İstifa ve Özür Dilemelidir…
27 Mayıs 2015 - 15:48
Samsunspor. biz’den Kamuoyuna duyurusudur:

Bugün Samsun'umuzda yayın yapan bir yerel gazetemizin 'Yazı İşleri Müdürü' unvanını taşıyan bir yazarının sonu 'Samsun; her türlü ahlaksızlığın yapıldığı, insanlığın hiçe sayıldığı, kadın cinayetleri sayısının artmasıyla halkın durumu kanıksadığı, yobaz ve cahil sıradan bir kenttir.' cümlesiyle biten bir yazısını okuduk.
Maalesef Samsun'umuzun her türlü nimetinden istifade eden, bu şehirden pek çok şey kazanan ama mevzu Samsunlu olmak ya da Samsun'u sahiplenmeye gelince hiç de umurunda olmayan, üstüne üstlük şehri kötülemek adına da hazır kıta bekleyen bu gibi zihniyetin şehrimizdeki varlığını biliyorduk.
Biliyorduk da, bu kadar kötü niyetli haddini fazlasıyla aşan bir Samsun tanımı yapacağına da ihtimal vermemiştik.
Samsun'da yaşanan asayiş vakaları hepimizi üzmekte ve düşündürmektedir. Ancak bunu dile getirmenin yolu bir şehrin tamamına hakaret eden, iftira atan böylesine kötü niyetli ve nahoş cümleler olamaz!
Samsun şehrinin cazibesi, güzelliği, insan kalitesi toplamın içindeki kötü örneklerle alaşağı edilemez. Kendini Samsun'a ait hissetmeyen, Samsun'un derdiyle dertlenmeyen, Samsun'u memleketi olarak kabul etmeyenlerin, kaçıp gidecek bir yerleri olanların kalem oynatırken çok defa düşünmeleri gerekiyor.
Eğer Samsun, onların bahsettiği gibi bir kent olsaydı, emin olsunlar bugün ellerinde tuttukları imkânlara asla ulaşamazlardı.
Samsun, hoşgörünün ve bir arada yaşayabilmenin kentidir.
Söz konusu şahsı kınıyor ve yerel gazetemizden istifa, özür, açıklama ya da her ne gerekiyorsa, o gerekeni yapmasını istiyoruz.
Samsunspor. Biz
Bağımsız Taraftarlar Platformu

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum