İSGİD 9. Aylık Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Kısa Adı İSGİD Olan İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği Aylık Olağan Toplantısını Gerçekleştirmeye, Hedefleri Doğrultusunda İlerlemeye Devam Ediyor.

İSGİD 9. Aylık Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi
07 Ekim 2022 - 13:19
İSGİD – İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği, Yönetim Kurulu Üyeleri İle Aylık Düzenlediği Toplantısını İstanbul Başakşehir Deposite Avm’de Bulunan Nokul Bafra Pide Restoranı’nda Gerçekleştirdi.
Toplantıda Yönetim Kurulu Üyelerinin Kararı İle Genel Ve Yerel Yönetimler Ve İş İnsanlarının Ziyaretleri İçin Komisyon Kuruldu. Genel Başkan Fatih Aşcı, Genel Sekreter Cennet Taşdelen, Genel Sayman – İdari Ve Mali İşler Komisyonu Taner Yiğit, İnsan Kaynakları Ve Eğitim İşleri Komisyonu Başkanı Radet Erdem Ve Kültür, Sanat Çalışmaları Ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Eren Keskin’in Bulunduğu Komisyonda Ziyaretler İçin Çalışmalar Sürdürülüyor. Bussines Bir Yapı İle İlerleyen İsgid, Dernek İçi Üye Ziyaretlerine De Gerçekleştirmeye Devam Ediyor.
Güçlü Yönetimi, Dinamik Ekibi Ve Vizyoner Yapısıyla Dikkatleri Üzerinde Toplayan İSGİD;  Tarım Ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü Ve Orman Vakfı İle Anlaşmalı Yapmış Olduğu Fidan Dikim Kampanyası İçin Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor. İstanbul’da İlk Proje Olma Özelliği İle Dikkat Çeken İstanbul Samsunlular Ormanı Kampanyasına Futbol Ve Sanat Dünyasından Ünlülerde Katıldı. İsgid Genel Başkanı Fatih Aşcı’nın Meydan Okuma Videosu İle Başlayan Kampanyaya Samsunlu İş İnsanları, Samsunlu Ve Doğaya İlgi Duyan Herkes Büyük İlgi Gösterdi. Proje Sosyal Sorumluluk Konusunda Da Ön Plana Çıktı.
Toplantıda Gelecekteki En Önemli Hedeflerinden Biri Olan Samsunlu Genç İş İnsanları’nı Var Olan Tüm Genç İş İnsanları Platformları, Dernekleri, Federasyonları Ve Konfederasyonları İle Bir Araya Getirip Global Alanda İş Birliği Yapmak Adına Projelerden, Ziyaretlerden Ve Toplumsal Fayda Sağlayabilecek Seminerlerden Bahsedildi. Bu Alanda Gerekli Ziyaretlerini Gerçekleştirmeye Başlayan İsgid Gerçekleştireceği Yeni Projelerle Merak Uyandırmaya Devam Ediyor.
Toplantıya Katılım Gösteren Üyeler;
Genel Başkan
Fatih AŞCI
Genel Başkan Vekili
Ömer Yılmaz EGE
Genel Sekreter
Cennet TAŞDELEN
İdari Ve Mali İşler Komisyonu Başkanı - Genel Sayman
Taner YİĞİT
Kadın Çalışmaları Komisyonu Başkanı / Genel Başkan Yardımcısı
Av. Nuray BADUR
Halkla İlişkiler Ve STK İlişkileri Komisyonu Başkanı
Savaş ŞAHİN

Hukuk Ve Adalet İşleri Komisyonu Başkanı / Genel Başkan Yardımcısı
Av. İsa KESKİN
Kültür, Sanat Çalışmaları Ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı / Genel Başkan Yardımcısı
Eren KESKİN
Ticari Ve Sektörel Gelişmeleri İzleme Komisyonu Başkanı / Genel Başkan Yardımcısı
İbrahim KELEŞ
Yönetim Kurulu Üyesi
Mustafa Şark
Yönetim Kurulu Üyesi
Mustafa Yavuz
Yönetim Kurulu Üyesi
Osman Şark
Üye
Ahmet YAVUZ
Üye
İlyas YAVUZ

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum