İŞADAMI TORUN'DAN SAMSUNSPOR'A YARDIM

Almanya’da iş hayatını sürdüren ve bayram tatili nedeni ile memleketi Samsun’a gelen İsmail TORUN SAMSUNSPOR kulübüne 100

İŞADAMI TORUN'DAN SAMSUNSPOR'A YARDIM
20 Temmuz 2015 - 20:50
Almanya’da iş hayatını sürdüren ve bayram tatili nedeni ile memleketi Samsun’a gelen İsmail TORUN SAMSUNSPOR kulübüne 100.000.00 TL bağışta bulundu. Nuri Asan tesislerinde Başkan Yrd. Ömer ÇORUH ile birlikte basın toplantısında konuşan Sayın Torun; “Ben aslen Samsunlu olup Almanya’da yaşıyorum. İş adamıyım. Yıllardır sporla yakinen ilgilenmekte olup halen de Almanya’da Amatör bir Futbol Kulübünün Başkanlığını  yapmaktayım. SAMSUNSPOR’u gençliğimden beri takip etmekteyim. İzine geldiğim günlerde rast geldiğimde maçlarını kaçırmam 2010 yılından beri Erkurt TUTU ve Ekibini takip ediyorum. Çok başarılı işler yaptılar. Çok zor şartlar altında 2011 yılında SAMSUNSPOR’muzu Süper Lige çıkardılar. Takdirle karşıladım. Bu günlerde de yine çok zor şartlarda en iyi ve en doğruyu yapmaya çalışıyorlar. Çok mücadele veriyorlar. Bizler de mali açıdan destek olmalıyız. Bu kulüp hepimizin ortak sevdası. Samsunspor bizim gururumuz. SAMSUN dışında yaşayan tüm SAMSUN’lulara çağrı yapıyorum. Mali katkı sağlamak için gerekli duyarlılığı göstermeliyiz. Bu yönetimimiz Allah’ın izniyle takımımızı tekrar SÜPER lige taşıyacaktır. Buna yürekten inanıyoruz" dedi.

Samsunspor kulübü başkan yardımcısı Ömer Çoruh; Biz de Samsunspor kulübüne yapmış olduğu katkılarından dolayı Sayın İsmail Torun’a teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum