İNTERNET MEDYASI İFTARDA BULUŞTU

Kısa adı TİGDER olan (Televizyon ve İnternet Gazetecileri Derneği) Başkanı Nihat Alpaslan, derneğe yeni katılan internet medyası sahibi üyelerine aileleriyle birlikte yemek verdi

İNTERNET MEDYASI İFTARDA BULUŞTU
12 Temmuz 2014 - 14:35
Kısa adı TİGDER olan (Televizyon ve İnternet Gazetecileri Derneği) Başkanı Nihat Alpaslan, derneğe yeni katılan internet medyası sahibi üyelerine aileleriyle birlikte yemek verdi.

AİLELERDE KATILDI samsun’dahaber.com sahibi Okan Çakır, Akasyam.com sahibi Recep Yazgan, Meydannet.com Genel Yayın Yönetmeni N. Ünal Yavuz, Samsunözelhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Soy ve şokhaber.net Editörü Cevat Yanık ve samsunsporum.net genel yayın yöntemeni Niyazi Öndaş’ın da aileleriyle birlikte katıldığı iftar yemeğinde neşeli dakikalar yaşandı.

ÖNEMLİ BULUYORUM Fora Haber Sahibi ve TİGDER Başkanı Nihat Alpaslan Samsun’da gazetecilerin yıllardır tek bir çatı altında toplanamadığını ve manevi değerlerde bile bir araya gelemediklerini belirterek,”Bu iftar yemeği bu anlamda meslektaşlarımızın bir araya gelmesi bakımından önemli buluyorum” dedi.

DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ İnternet Medyasının son birkaç yılda önemli bir çıkış yakaladığını ve yazılı basını bir anlamda solladığını dile getiren Alpaslan,”İnternet yasamız meclisten geçti. Bundan sonra bu yasa ile çok daha güçlü hale geleceğiz.Samsun’da internet medyasını daha ileri hedeflere taşımayı arzuluyoruz”diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum