Reklam
Reklam
Reklam

İnsan Ve Çevre Sağlığı Her Şeyin Üstünde

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sorunların çözümüne insan ve çevre sağlığı açısından yaklaştıklarını söyledi.

Reklam
İnsan Ve Çevre Sağlığı Her Şeyin Üstünde
28 Ekim 2020 - 15:06
Reklam
Atakum ilçesi Çobanlı mevkiinde Atıksu Terfi Merkezi’nde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, görevlilerden bilgi aldı. Atıksu Terfi Merkezleri’ne kurulum çalışmaları yapılan İleri Biyolojik Koku Giderim Üniteleri ile koku probleminin tamamen çözüleceğini belirten Başkan Demir, "Önümüzdeki yıl itibariyle koku sorununa neşter vuruyoruz. SASKİ ve Büyükşehir Belediyesi olarak çevreci ve modern bir şehir için, gelecek nesillere daha modern, daha yaşanabilir bir Samsun bırakmak için çalışıyoruz. Bu amaçla hazırladığımız çalışmalardan biri de İleri Biyolojik Koku Giderim Üniteleri” diyerek, “Terfi merkezlerimizdeki havuz alanları kapatılarak boş alanlara İleri Biyolojik Koku Giderim Ünitesi kuruyoruz. Koku bir havuzda toplanıp hapsedilecek. Ardından pis koku çeşitli kimyasal reaksiyonlarla absorbe edilerek elde edilecek temiz hava, gerekli ölçümler sonrası dışarı salınacak. Önümüzdeki yıl itibariyle böylece koku sorununu kökten çözmüş olacağız" dedi.
İnsan Ve Çevre Sağlığı Herşeyin Üstünde
Projeleri yaparken sorunların çözümüne insan ve çevre sağlığı açısından yaklaştıklarını ifade eden Başkan Demir, "İnsan sağlığı çevre sağlığından geçiyor. Sağlık açısından ne kadar uygun bir çevrede yaşıyorsanız o kadar sağlıklı olursunuz. Biz yerel yönetimler olarak kentin güzelliği, düzeni, temizliği açısından her türlü yatırımı hayata geçiriyoruz. Bu bilinçle bundan sonraki yapacağımız projeksiyonları gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum