İNCE SAMSUN'A GELİYOR!...

Muharrem İnce Samsun'da

İNCE SAMSUN'A GELİYOR!...
15 Şubat 2019 - 19:01
Muharrem İnce Samsun'da. Cumhuriyet Halk Partisi Yalova eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim gezilerine devam ediyor.
CESUR YÜREK MUHARREM İNCE SAMSUN'DA
Tekkeköy'ün CHP'li Belediye Başkan adayı Tansu Çıkış'a destek vermek üzere Samsun'a gelecek olan Muharrem İnce, Pazar günü saat 13.00'te, Tekkeköy belediyesi Düğün Salonu'nda yurttaşlarla bir araya gelecek.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan önceki dönem CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, "Sayın Muharrem İnce'nin Samsun'a gelmesi, seçim çalışmalarına katkı vermesi hepimizin için büyük bir onur vesilesi ve moral kaynağı olacaktır. Sayın İnce, yerel seçim takvimi belirlendiği günden itibaren ülkenin çeşitli beldelerinde partimiz için ve ülkemiz için çalışmaya devam ediyor. Kendisinden beklenti bir hayli yüksek. Elinden geldiği kadar, programlara icabet etmeye gayret gösteriyor. Bu program kapsamında cesur yürek diye nitelediğimiz Muharrem İnce, pazar günü Samsun'da olacak. Tüm halkımızı, Tekkeköy Belediyesi düğün salonundaki aday tanıtım toplantımıza davet ediyoruz. Çok büyük bir toplantı olacağı şimdiden belli. 31 Mart seçimlerinin sonucunu merak edenler, pazar günü Tekkeköy'e gelsinler, buyursunlar" dedi.
TEKKEKÖY'DE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ!
Tekkeköy'de en güçlü adayın, Tansu Çıkış olduğunu dile getiren Tufan Akcagöz, "Tansu Çıkış, genç, dinamik, siyaseti de iyi bilen bir arkadaşımız. En önemli özelliği de güvenilir olması. Tekkeköy halkı, Tansu Çıkış'a güveniyor. Önünde hiçbir engel göremiyorum ve bu seçimi kazanacağı noktasında herhangi bir şüphemiz yoktur. Özellikle genç seçmenlerin, Tansu Çıkış etrafında kenetlendiğini görmek bizi oldukça mutlu ediyor. Bu durum, geleceğe dair ümitlerimizi de artırıyor. Mutlaka başaracağız. Mutlaka kazanacağız. Tekkeköy'ü uzun zaman sonra yeniden Cumhuriyet Halk Partisi'ne, sosyal demokrat belediyeciliğe kavuşturacağız. Vatandaş, millete tepeden bakan belediyecilikten bıkmış, halkçı belediyeciliği özlüyor. Tekkeköy'de de bu ihtiyaç had safhada. Tansu Çıkış bu anlamda Tekkeköy halkı için biçilmiş bir kaftandır. Muharrem İnce'nin bizzat destek için gelmesi, heyecanımızı kamçılıyor. Tüm Samsunluları bu etkinliğe katılmaya ve pazar günü saat 13.00'te Tekkeköy Belediyesi düğün salonundaki bu büyük buluşmaya davet ediyorum" diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum