İlkadımlı Güreşçilerden 11 Madalya

İlkadım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş takımı katıldıkları turnuvalarda farklı kilolarda çıktıkları müsabakalarda 11 madalya kazandı.

İlkadımlı Güreşçilerden 11 Madalya
25 Mayıs 2022 - 18:50
İlkadım Belediyesi GSK Güreş takımı sırasıyla Çorum, Terme, Havza yağlı güreşlerinde farklı kilolarda 1Altın, 5 Gümüş,5 Bronz ile 11 madalya ile kürsüye çıktı.
İlk olarak Çorum da düzenlenen müsabakalara katılım sağlayan İlkadım GSK güreş takımı bu zorlu güreşlerde 1 Altın 3 Bronz madalya tamamladı. Ardından Terme güreşlerine katılan güreşçiler,3 Gümüş,3 Bronz madalya aldı. Son olarak Havza güreşlerine katılan ve madalya istikrarını bozmayan güreş takımı 2 Gümüş,2 Bronz madalya ile toplamda 11 madalya ile katıldığı müsabakalardan boş dönmedi.
Daha önce çeşitli il ve ilçelerde yapılan güreş müsabakalarında madalya kazanarak İlkadım’ın adını duyuran güreşçilerimizi bir kez daha kutluyorum diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İlkadım Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız. Böyle pırıl pırıl gençleri çeşitli spor dallarında yetiştirerek topluma kazandırıyoruz. Bu gençler hem ülkemizin, hem şehrimizin hem de belediyemizin yüz akları. Allah güçlerine güç katsın müsabakalarda emeği geçen antrenörlerini ve  geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum