İLKADIM'DA COŞKU DOLU MİTİNG

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Cedit Mahallesi'nde düzenlenen coşku dolu mitinge katıldı

İLKADIM'DA COŞKU DOLU MİTİNG
30 Ekim 2015 - 20:46
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Cedit Mahallesi'nde düzenlenen coşku dolu mitinge katıldı. Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmenin yolunun tek başına iktidardan geçtiğini belirten Karaaslan, ''Türkiye nasıl 13 yıldır yönetildiyse bundan sonra yarım kalan işleri tamamlamak hem de üzerine yenilerini eklemek için tekrar görev alacağız'' dedi.
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi'nde düzenlenen mahalle mitingine katıldı. Mitinge Çiğdem Karaaslan ile birlikte AK Parti Milletvekili Ahmet Demircan, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve İlçe Başkanı Adnan Varol katıldı.
MEŞALELER İLE KARŞILAMA
Çiğdem Karaaslan beraberindeki Ahmet Demircan, Erdoğan Tok ve Adnan Varol ile birlikte gençler tarafından Ilıca Çeşmesi'nde meşaleler ile karşılandı. Meşaleler ve alkışlar arasında yürüyen Karaaslan, halkı selamlayarak miting alanına geldi. Karaaslan'a vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.
SEÇİM SONUCU BELLİ
Havai fişek gösterisi ve alkışlar arasında konuşmasına başlayan Çiğdem Karaaslan, ''Görünen köy kılavuz istemez. Bu seçimin sonucu belli olmuş'' dedi.
Diğer partilerin coşku dolu kalabalığı mitinglerinde bulmakta zorluk çektiğini belirten Karaaslan, ''İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve İlçe Başkanı Adnan Varol'a bu miting için teşekkür ediyorum. Herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. İnşallah 1 Kasım akşamı demokrasi bayramı ile daha da büyük bir coşku yaşayacağız. Türkiye olarak 7 Haziran seçimleri sonrasında ortaya bir tablo çıktı. Bu tablo bize şunu söyledi. Yüzde 41 oy oranı ile AK Parti birinci. Söz sahibi AK Parti dedi ama önümüze farklı seçenekler koydu. Hepimiz büyük bir üzüntü yaşadık. Bu üzüntüyü 1 Kasım akşamı yaşamayacağız'' dedi.
AK PARTİ ZAFERE ULAŞACAK
1 Kasım seçimleri için tüm Türkiye'de var güçleri ile çalıştıklarını belirten Karaaslan, ''15 günlük süre içinde Giresun, Trabzon, Artvin, İzmir ve Zonguldak'ta seçim çalışmalarına katıldım. Gittiğim yerlerde verilen mücadelenin AK Parti'nin zaferi ile sonuçlanacağını gördüm'' dedi.
SİYASET VESAYETLERDEN KURTULDU
''Türkiye olarak zor günlerden geçiyoruz'' diyen Karaaslan, ''Ülke olarak her zaman zor günleri birlikte yaşadık ve birlikte aştık. Bugüne kadar her on yılda bir önü darbelerle kesilen bir ülke idik. AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemizin demokrasi yolculuğu hız kazandı. Birlikte çok büyük kazanımlara imza attık. Bugun hep birlikte yeni Türkiye'nin mimarlarıyız. Siyaset artık bütün vesayetlerden kurtuldu. Bugün artık Türkiye daha özgür bir ülke. Biz demokrasiye daha çok güveniyoruz. Onun için bugün artık ülkenin kaderi darbelerle değil sandıktan çıkacak sonuç ile belli olacak. Biz yeni Türkiye'nin mimarları olarak bu sonuca katkı vereceğiz inşallah'' dedi.
YOLA DEVAM EDECEĞİZ
17 ilçede sürdürdükleri seçim çalışmalarında yaşlısından gencine, 7'den 70'e bütün vatandaşlarla iç içe olduklarını belirten Karaaslan, ''Herkes 1 Kasım'ın önemini farketmiş. Herkesin beklentileri artmış. Biz yarım kalan işlerimizi tamamlamak için iktidara talibiz. 13 yıllık iktidarımız boyunca hiç kimse AK Parti bu ülkeye bişey yapmadı diyemez. Bu ülkede yaşayan herkes AK Parti iktidarının sağladığı olanakların farkında. İnşallah 1 Kasım akşamı yola AK Parti ile devam edeceğiz'' dedi.
TEŞKİLATLARIMIZ SAHADA
Karaaslan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mitinglerini Samsun'dan başlatmasının çok önemli bir anlamı olduğunu belirterek, ''Milli mücadelenin başladığı şehirde o gün 1919'da yanan ve bütün Anadolu’yu aydınlatan meşale, 2015 yılında verdiğimiz mücadele ile birlikte bugünde bütün Anadolu’yu aydınlatacak. Bugün geldiğimiz noktada bütün teşkilatlarımız sahada. Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan bir mücadeleye başladık. Bunun için Allah hepinizden razı olsun. Bu yolculukta bundan sonrada hep birlikte ilerleyeceğiz'' dedi.
HAKLARI TESLİM ETİK
AK Parti hükümetleri il ülkenin çok değiştiğini belirten Karaaslan, ''İnsanımız her şeyden önce devletin şefkatli elini gördü. Sosyal devlet olmanın gereğini gördü. Bugün kadınlarımız büyük bir çoğunlukla siyasette temsil ediliyorsa, AK Parti çatısı altında siyaset yapmayı tercih ediyorsa, bunda AK Partinin kadına gence bütün vatandaşlara verdiği önemin etkisi büyük. Bugün engellilerimizin, yaşlılarımızın, gazilerimizin, yetimlerimizin, şehit yakınlarımızın hayatlarında önemli değişikliler yaptık. Bunlar bir lütuf değildi. Bunlar haktı, biz teslim ettik'' dedi.
ÖREVE DEVAM
Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmenin yolunun tek başına iktidardan geçtiğini de belirten Karaaslan, ''Türkiye nasıl 13 yıldır yönetildiyse bundan sonra yarım kalan işleri tamamlamak hem de üzerine yenilerini eklemek için tekrar görev alacağız'' diyerek konuşmasını tamamladı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum