İlkadım Zabıta, İzzet Öz'ün Yardım Çağrısına Sessiz Kalmadı!

İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri 69 yaşındaki İzzet Öz’ün yardım çağrısına duyarsız kalmadı.

İlkadım Zabıta, İzzet Öz'ün Yardım Çağrısına Sessiz Kalmadı!
18 Mayıs 2020 - 11:48
Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı nedeniyle istek ve taleplerini yerine getiren İlkadım Belediyesi Vefa Destek ve Zabıta ekipleri özverili çalışmalarını ilçede sürdürüyor.
17 Mayıs Pazar günü 12.00 ile 18.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağı kalkan 65 yaş üstü vatandaşlar boş sokaklarda kendi emsalleri ile sohbet ederek değerlendiriyor.2019 yılında eşini kaybeden Alo 153 arayarak eşinin mezarına gitmek için İlkadım Belediyesi Zabıta ekiplerinden yardım ve ulaşım desteği isteyen  69 yaşındaki  İzzet Öz’ün bu çağrısına zabıta ekipleri hemen cevap verdi. Bulunduğu yerden İzzet Öz’ü alan zabıta ekipleri mezar ziyareti sonrası tekrar evine teslim etti.
Sarı; Dualarla mutlu olduk duygulandık
İzzet Öz büyüğümüzün bizlere iletmiş olduğu ziyaretin kendilerini duygulandırdığını belirten İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı; "Amcamız bizi arayıp ölen eşini mezarını ziyaret etmeyi bizden talep etti. Biz de bu isteğini yerine getirdik. Bize ettiği dualarla mutlu olduk, duygulandık. İzzet amcamıza dualarından dolayı teşekkür ederiz. Bizler yaşlılarımızın bir telefon kadar yakınındayız. Yeter ki onların canı sağ olsun, bize telefon etsinler" diye konuştu.
Sosyal Devlet Olmanın Güzel Örneklerini İlçemizde Sergiliyoruz
En zor günlerde yardımlaşma ve dayanışma ruhunu daima canlı tutan İlkadım Belediyesini koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu zorlu süreçte de tüm imkânlarını vatandaşlarımız için seferber ettiğini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”65 yaş üstü büyüklerimize yardım elini ulaştıran Vefa Sosyal Destek Grubu ve Zabıta ekiplerimiz 7/24 canla başla çalışarak sosyal devlet olmanın, bir ve bütün olmanın en güzel örneklerini ilçemizde sergiliyorlar. Daha güzel, daha sağlıklı ve mutlu yarınlara ulaşmak için el birliği içinde olan herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve bütünlük içinde hareket ettiğimiz sürece koronavirüs dönemini en iyi şekilde geride bırakacağımıza inanıyorum dedi.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum