Reklam
Reklam
Reklam

İlkadım, Türkiye Kick Boks Turnuvasından 7 Madalya İle Döndü

İlkadım belediyesi Kickboks takımı “Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasından” 2 Altın 1 Gümüş 4 Bronz madalyayla ile döndü. Şampiyona da “Büyük Bayanlar” kategorisinde Devrim Aydın,” Genç Erkekler” kategorisinde ise Cengiz Avcu Türkiye Şampiyonu oldu.

Reklam
İlkadım, Türkiye Kick Boks Turnuvasından 7 Madalya İle Döndü
20 Ocak 2020 - 16:42
Reklam
Konyaaltı ilçesinde düzenlenen turnuvaya, 81 ilden gençler ve büyükler kategorisinde yaklaşık 2 bin sporcu katılım sağladı. Antrenör Fatih Karagöl gözetiminde çalışmalarına devam eden Turuncu mavili kulübün kick bokscuları şampiyonada rüzgârlar estirdi. İlkadım Belediyespor’un farklı kilo ve kategorilerde mücadele eden ve Antalya'da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasında Genç Erkekler Full Contact kategorisinde ringe çıkan Cengiz Avcı güçlü rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Büyük Erkeklerde Altuğ Demir Türkiye ikincisi oldu. Büyük Bayanlar kategorisinde zorlu rakiplerini mağlup etmeyi başaran Devrim Aydın Türkiye Şampiyonu olurken Tuğbanur Kıvrak ise Türkiye üçüncüsü oldu.
Başarılarını madalya ile taçlandırdılar
Birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne olan şampiyona sonunda madalya almaya hak kazanan sporcular ve madalyaları ise şöyle; Büyük Bayan Low Kick kategorisinde 48 kg Büşra Taşdemir birinci,52 Kg Hamide Yavuz ise üçüncü oldu. Büyük Bayan Full Contact 48 Kg Neslihan Şakşak üçüncü, Genç Bayan Full Contact Hilal Alaca üçüncü olurken, Yıldız Bayan Kick Light’ da 42 Kg. Zeynep Gülcan,  birinci olurken Erkek kategorisinde yarışan Ekrem Gürcan Turğul ise ikinci oldu. Genç Erkek Full Contact 84 Kg Sefa Gökdemir ise şampiyonu üçüncü olarak tamamladı.
Sporcularımız başarılarını uluslararası platforma taşıyorlar
Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nda madalya kazanan sporcuları tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Kulüp sporcularının bu turnuvadan da önemli bir başarı ile dönmüş olmalarının kendilerini bir kez daha sevindirdiğini ve gururlandırdığını söyledi. Turnuvanın Milli Takıma giden yolda basamaklardan biri olduğuna vurgu yapan İlkadım Belediyespor Onursal Başkanı Necattin Demirtaş, “İlkadım Belediyespor artık kabuğuna sığmıyor. Kulübümüz ulusal başarılarımızı uluslararası platformlara taşıyor. Turnuvada başarılı olan tüm sporcularımı ve antrenörlerini canı gönülden kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum. Milli Takım yolunda da tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
2 sporcumuz Türkiye birincisi oldu
Türkiye Şampiyonası'na katılan sporcuları elde ettikleri dereceler için kutlayan İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman "Kick Boks bu sezon açılan branşlarımızdan biri ve şuan 7 sporcumuz var. Bu sporcularımız Antalya'da kendilerini gösterme imkânı buldu. 2 sporcumuz Türkiye birincisi, bir sporcumuz Türkiye ikincisi biride Türkiye üçüncüsü oldu. Katıldığımız tüm şampiyonada alınan bu madalyaların önemi büyük" dedi.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum