İlkadım'ı Bu Ayıptan Kurtaralım!

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, seçim çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirterek İlkadım Belediyesi’nin kaybettiği zamanı, hizmeti, maddi ve manevi değerlerini yeniden kazanabilmesi mevcut başkanın 31 Mart’tan itibaren emekliliğe sevk edilmesi gerektiğini kaydetti.

İlkadım'ı Bu Ayıptan Kurtaralım!
20 Mart 2024 - 18:00
İhsan Kurnaz AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap ile birlikte Kıran Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, “Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Allah nasip ederse 31 Mart’ta milletimiz bir karar alacak, İlkadımlı hemşerilerim bir karar verecek.
Bu karar neticesinde, “1 Nisandan itibaren beş yıl boyunca İlkadım Belediyesi’nde yetkiyi kime verelim…” sorusu da cevap bulmuş olacak.
90 günlük seçim kampanyam boyunca gördüm ki İlkadım seçmeni mevcut belediye başkanının bugüne kadar yaptığı işlerden, hizmetlerden memnun değil. İlkadım Belediyesi İnşallah 1 Nisan’dan itibaren Cumhur İttifakı bileşenlerinin gücüyle AK Parti belediyeciliğiyle, Gerçek Belediyecilik’le tanışacak ve beş yıl boyunca en iyi hizmeti alacak. Ben buna inanıyorum. Sizlerde bu kararlılığı görüyorum...”
İlkadım’ı Bu Ayıptan Kurtaralım
Cumhur İttifakı Ak Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz daha sonra Selahiye Mahallesi’nde çay ocağı sohbetinde İlkadım’daki kentsel dönüşüm meselesine yeni dikkat çekerek, “Sizlerden yetkiyi aldığımızda İnşallah bakanlıklarımızla hep birlikte bu kentsel dönüşüm meselesini halledeceğiz. Allah muhafaza biz deprem bölgesi değiliz niye rehavete kapılmamamız gerekiyor. Karadeniz deprem yok derken bir hafta önce bir depremle karşı karşıya geldik. Karadeniz’de deprem hattı yoktu, bir depremle karşılaştık yaklaşım 4.5 büyüklüğünde uzmanlar diyor ki Karadeniz’de deprem hattı yoktu acaba yeni bir hat mı oluştu. Ama Samsun deprem bölgesi, hemen güneyimizde Ladik Havza üzerinden geçen Türkiye’nin en keskin deprem hattı var Kuzey Doğu Anadolu Fay Hattı… Allah muhafaza en kısa zamanda bu kentsel dönüşüm meselesini hallederek depreme karşı hazırlıklı hale getirelim. Ayrıca İlkadım’da hala doğalgazı olmayan mahalleler var. Yıl olmuş 2024… Bu ayıbı en kısa zaman sona erdirelim istiyorum.”

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum