İlkadım'da Usulsüzlüklere Neşter Vuracağız

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, "İlkadım Belediyesi'nin mevcut tüm iş ve işlemlerinde sıkıntı var.

İlkadım'da Usulsüzlüklere Neşter Vuracağız
07 Mart 2024 - 20:54
Hizmet yok, usulsüzlük çok, açıklanamaz işler had safhada. İlk iş; bu usulsüzlüklere neşter vuracağız. Yasal olmayan hiçbir işin içerisinde yer almayacağız" dedi.
Yasal Olmayan Herşeyi Reddediyoruz
Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaparken çekilen videoda, seçim sonrası için kendisinden genel ifadelerle destek sözü istenen Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz'ın "Legal (yasal) olmak şartıyla, her şeyin sözünü veriyorum" şeklindeki ifadesi dikkat çekti. Akla; son dönemde yasal olmayan onlarca konuyla anılan İlkadım Belediyesi'nin mevcut yönetimi geldi. İki yönetim anlayışı arasındaki derin uçurum dikkatlerden kaçmadı. Konu, sosyal medyanın gündemine girdi.
Boş Sloganlar Atmayacağız
O anlara ilişkin çekilen video kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Görüntülere çok sayıda destek yorumu yapıldı. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İhsan Kurnaz, "Bu duruş, bu anlayış bizim varoluş sebebimiz. Aksi bir düşünceyi, tersine bir uygulamayı kimse bizden beklemesin. Her uygulamamızda, her icraatımızda yasallık arayacağız. Legal olmayan hiçbir işlemin altına imza atmayacağız. Birilerinin yaptığı gibi boş sloganlar atmayacağız. İlkadım'ın hakkını İlkadımlı için koruyacak, açıklanamaz iş ve işlemleri tümden reddedeceğiz" dedi.
Legal Olan Herşeyin Sözünü Veriyorum
Esnaf ziyaretleri çerçevesinde İlkadım'da faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek destek beklentilerini ileten Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, ilginç bir olayla karşılaştı. Ziyaret ettiği esnaf, seçim sonrasını işaret ederek; "Bizi ziyaret ettiğinizde, bizim istek ve dileklerimize gerçekten, gönülle fayda sağlayacağınıza siz veriyor musunuz?" diye sordu ve bu anları kameraya aldı. İhsan Kurnaz soruya, "Legal olan herşeyin sözünü veriyorum" şeklinde cevap verdi. Esnafın bu ifadeye karşılık "O zaman biz de sizi seçmeye söz veriyoruz" cümlesi dikkat çekti. Bu anlar sosyal medyada kısa sürede viral oldu.
Konu, Sosyal Medyada Gündem Oldu
Sosyal medya kullanıcıları görüntülere çok sayıda yorumla destek verdi. Mevcut belediye yönetimini topa tutan yorum sahipleri, "Belediye yönetimine talip olan iki anlayış arasındaki farka bakar mısınız? Kendine 'Dürüst Başkan' diyen birileri kontrolü kaybetmiş şekilde savruldukça savruluyor. Belediyenin kumuna, hurdasına sahip çıkamıyor. Battıkça batıyor. Birilerini zengin etmek için olmayacak işler yapıyor. Diğeri ise daha işin başında iken legal olmayan hiçbir işlem yapmam diyor" şeklinde yorumlarda bulundular.
Yapılan yorumları değerlendiren İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz;
İlkadım Çok Kötü Yönetiliyor!
"İlkadımlı hemşerilerimizi, kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Kendileri ile görüşüyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sosyal medyada yaptıkları yorumları da inceliyoruz. Şunu anlıyoruz, İlkadım çok ama çok kötü yönetiliyor. İlkadım Belediyesi'nin mevcut tüm iş ve işlemlerinde sıkıntı var. Hizmet yok, usulsüzlük çok, açıklanamaz işler had safhada. Yasal zeminde gerçekleşen hemen hiçbir işlem yok gibi. Hep bir usulsüzlük, bir kayırmacılık, adamına göre muamele var. Biz ilk iş olarak; bu usulsüzlüklere neşter vuracağız. Yasal olmayan hiçbir işin içerisinde yer almayacağız. Bu konuda kararlıyız.

Ziyaret ettiğimiz ve o videoda görülen kardeşimiz, pek tabii ki iyi niyetle soruyor o soruyu. Ama bizim yönetim anlayışımızda herhangi bir tereddüte, acabaya mahal yok. Doğru olanı yapacağız ve bunda kararlıyız" diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum