İlkadım'da Mücahit Erbin ile Devam

AK Parti İlkadım İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Mücahit Erbin tek liste ile girdiği seçimde güven tazeledi.

İlkadım'da Mücahit Erbin ile Devam
29 Ağustos 2020 - 19:05
Samsun’da pandemi sebebiyle ara verilen AK Parti ilçe kongreleri gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bugün yapılan İlkadım İlçe Kongresi ile on yedi ilçe kongresinin altısı tamamlanmış oldu. İlkadım'da pandemi süreci öncesi İlçe Başkanı olarak görevlendirilen D. Mücahit Erbin kongre delegelerinin oyları ile yeniden İlkadım İlçe Başkanlığı'na seçilmiş oldu.
İlkadım Kongresine Yoğun Katılım
İlkadım İlçe Başkanlığı için Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleşen kongreye; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan; Trabzon Milletvekili ve İl Koordinatörü Dr. Adnan Günnar, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, İl Başkanı Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri, Cumhur İttifakı MHP İlkadım İlçe Başkanı, geçmiş dönemlerde görev yapan il başkanları, ilçe başkanları ve belediye başkanları, diğer siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, geçmiş dönemde teşkilatlarda görev yapan çok sayıda teşkilat mensubu ve delegeler katıldı.
Kongreye Yoğun Katılım
Kongreye çok sayıda misafir ve davetli de katıldı. Sosyal mesafe kurallarına ve maske kullanımına uyularak gerçekleşen kongrede; selamlama ve protokol konuşmalarının ardından seçime geçildi. Mevcut İlçe Başkanı Mücahit Erbin'in başkanlığındaki liste oyların tamamını aldı. İşte o liste:
Asıl Liste;
Ahmet Arslanoğlu
Ahmet Gürel Bağ
Arif Vana
Ayşenur Balcı
Derviş Ocak
Emre Mert
Ersin Kasap
Harun Çimiç
Hasan Başar
Hasan Sayal
Hasan Şahin
İsmail Mutlu
Kemal Saraç
Merve Nur Sadan
Muhammet Atay
Mustafa Özdemir
Neslihan Ceylan
Nurcan Ertaşmış
Osman Karaman
Önder Daştan
Rıfat Çömez
Rukiye Serdaroğlu
Selattin Aydın
Sema Çakır
Seydi Ahmet Doyar
Şevval Şahin
Tamer Taflan
Turan Ordulu
Mehmet Zahit Değirmenci
Yedek Liste;
Yılmaz Yazıcı
Ufuk Cantürk
Muhammet Aydın Fırat
Hakan Keskin
Mustafa Acar
Atila Çelik
Güven Özmersin
Uğur Demir
Murat Bıçakcı
Serpil Keleş
Bayram Candan
Muhammet Yasir Okudan
Cihan Ak
Nuri Karatay
Meryem Süver
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum