İlkadım'da Kurnaz Dönemi Başladı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi sonucu rekor oyla İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz mazbatasını almasının ardından 2019’dan bu yana görev yapan Necattin Demirtaş’tan İlkadım Belediye Başkanlığı görevini de teslim aldı.

İlkadım'da Kurnaz Dönemi Başladı
05 Nisan 2024 - 23:08
İlkadım Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz görevi devraldığı Necattin Demirtaş’a bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Devir teslim törenine AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkan Vekili Aykut Çepni, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu, Kadın Kolları Başkanı Merve Bayraktar Keskin, vatandaşlar, teşkilat mensupları ve Meclis Üyeleri katıldı.
İlkadım’ı geride bırakmayacağız
Ardından Belediye Hizmet Binasında selamlama programına geçildi. Burada bir konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, “Öncelikle bizleri seçim süreci boyunca yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. İlkadım Belediye Başkanım İhsan Kurnaz diyerek söze başlamak ne kadar mutlu bir şey. Bu imkânı bize kavuşturan yüce rabbime hamd ediyorum. Siz değerli hemşerilerimizin teveccühü ile yerel seçimlerde bize mutlu sonucu yaşattığı için Cenab-ı Allah’a şükür ediyorum. 31 Martı geride bıraktık. Bundan sonra İlkadım Belediyesi’ni geride bırakmamak üzere kavuşmanın heyecanını birlikte yaşamaya devam edeceğiz” dedi.
İhsan Başkanı İlkadım’a kavuşturduk
“Sürecin başında İlkadım’ın kimi istediğini, neyi istediğini iyi bir şekilde analiz ettik” diyerek sözlerine devam eden Mehmet Köse, “İlkadım’ın İhsan Kurnaz’ı istediğini tespit ettik. Ve sizi İhsan Başkanımızla buluşturmaya karar verdik. Ben her zaman şunu söylemişimdir. İlkadım demek Samsun, demektir. İlkadımsız Samsun ve AK Parti Belediyeciliği, Cumhur İttifakının eksik kalacağını düşünmüşüzdür. Bugün o eksikliği tamamlamanın bahtiyarı ve mutluluğu içeresindeyiz” dedi.
22 yıl önce başladı
Seçimin kazananının İlkadım olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “22 yıl önce başladığım siyasi hayatımda İlkadımlı hemşerilerimin güveni ile onların desteği ile 5 yıl boyunca İlkadım’a hizmet etmek bize nasip oldu. Tanıdığımız sevdiğimiz bir büyüğümüz olan Necattin Başkanımıza geçmiş 5 yılda yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı ve bizler bayrağı daha da ileri taşıyacağız. Büyük bir sorumluluğu devraldık. Bizlere güvenip bu sorumluluğu veren tüm İlkadım’lı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize en kısa zamanda başlayarak başta Kentsel Dönüşüm olmak üzere tüm projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Açıkladığımız 34 projenin dışında daha güzel projeleri de İlkadım’a kazandıracağız. Bu milletin parasını insanımıza dokunacak hizmetlerle taçlandırıp karşılığını vereceğiz. Büyük gayret ederek çok çalışarak ben değil biz anlayışıyla hep birlikte İlkadım’ı ayağa kaldıracağız” dedi.
Devir teslim töreni sonrası vatandaşların yoğun sevgi seli ile karşı karşıya kalan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım’lı vatandaşlarla sohbet edip günün anısına fotoğraf çektirdi. Ardından Belediye Meclis Salonu’nda Belediyenin birim müdürleriyle düzenlenen toplantıda mali tablo ve durum raporu aldı.






 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum