İlkadım'da 2024 Yılında Fare Sorunu Yaşanıyor

Zafer Partisi (ZP) İlkadım İlçe Başkanı Zafer Göğne, vatandaşların Yaşar Doğu Mahallesi'ndeki odun pazarının taşınmasını talep ettiğini belirterek, "İlkadım'da 2024 yılında fare sorunu yaşanıyor" dedi.

İlkadım'da 2024 Yılında Fare Sorunu Yaşanıyor
31 Ocak 2024 - 19:28
Samsun'un nüfus yönünden en büyük ilçesi İlkadım'da halk farelerden şikâyetçi. Zafer Partisi (ZP) İlkadım İlçe Başkanı Zafer Göğne, İlkadım'ı yıllardır yöneten iktidar ve muhalefet partilerinin sorunları çözmediğini hasıraltı ettiğini söyledi.
Hem İktidara Hem Muhalefete Yüklendi
Karadeniz’in en büyük ilçesinde vatandaşın dertli olduğunu belirten Başkan Göğne, "İlk adım şehri Samsun'un en gelişmiş ilçesi olması gereken İlkadım'da, 2024 yılında ne yazık ki vatandaş fare sorunuyla boğuşuyor. Yaşar Doğu Mahallesi sakinleri, odun pazarı taşınmadığı için farelerden eve giremediklerini dile getiriyor. Odun pazarının taşınmasını talep eden vatandaşların şikâyetleri yıllarca kulak ardı edildi. İlkadım'da hem iktidar hem de muhalefet partisi dönemlerin vatandaş tutulmayan sözlerle kandırıldı. Biz bu bölgeyi yetkililerle istişare ederek, yeni sanayi bölgesine taşımayı planlıyoruz" diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum