İlkadım Bir Beş Yıl Daha Bu Yönetime Tahammül Edemez!

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, İlkadım Belediyesi’nin bir beş yıl daha bu anlayışla yönetilmesi halinde İlkadım Belediyesi’nin iflas edeceğini, vatandaşların çöplerinin dahi toplanamayacağı bir döneme girileceğini kaydetti.

İlkadım Bir Beş Yıl Daha Bu Yönetime Tahammül Edemez!
13 Mart 2024 - 17:56
Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz İhsan Kurnaz, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap ve Cumhur İttifakı Teşkilatlarıyla teravih namazı sonrası Kökçüoğlu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, burada vatandaşlarla yaptığı konuşmalarda sandıkta kendisine oy isterken, İlkadım Belediyesi’nin yönetilemezlik içinde çaresiz kaldığını, 31 Mart seçimlerinin İlkadımlılar ve İlkadım Belediyesi için bulunmaz tarihi bir fırsat olduğunu dile getirerek,
Beş Yılın Keyfini Yaşayın
İlkadım Belediyesi bir beş yıl daha böyle devam edemez. Belediye ilk yılında iflas eder, artık iyice her şey arap saçına döner. Artık kimse İlkadım’ı kurtaramaz. Bu yüzden İlkadım’ın kaybolan beş yılına bir beş yıl daha eklenmesine fırsat vermeyelim. Gelin İlkadım’a bir beş yıl, yeni bir başlangıç fırsatı verin. Gelin bize vereceğiniz bir beş yıl içinde huzurlu bir şekilde İlkadım’a gelecek ola hizmetlerin keyfini yaşayın. Beş yıl sonra eğer başaramazsam benden de hesap sorun diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum