İlkadım Belediyesinden Kantin Denetimi

lkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ilçede eğitim veren okulların kantinlerine yönelik denetim yaptı.

İlkadım Belediyesinden Kantin Denetimi
18 Eylül 2023 - 15:17
Zabıta ekipleri, gerçekleştirdiği kontrollerde, okul kantinlerinde satışı yasak olan gıda ürünleri, gıda maddelerinin sağlık koşullarının uygunluğu ve ürünlerin ambalajlarındaki son kullanma tarihleri incelendi. Ekipler ayrıca, uyulması gereken kurallar hakkında kantin yöneticileri ile çalışanları bilgilendirdi.
“Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önce gelir”
Okul kantin denetimlerini büyük bir titizlikle gerçekleştirdiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Hemşehrilerimizin sağlığı, huzuru ve esenliği için 7/24 görevinin başında olan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, yeni eğitim-öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte okul kantinlerindeki denetimlerini artırdı. Yavrularımız ile aileleri ve öğretmenlerimizin içi rahat olsun. Ekiplerimizin çat kapı kantin denetimleri sürüyor. Tavrımız net! Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önce geliyor. Satışı yasak olan ürünleri tüketmemeleri ve hijyen kurallarına uygun gıdaları alabilmeleri için ekiplerimiz sürekli sahada olacak” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum