İlkadım Belediyesi Türkiye'ye Örnek Olacak!

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, "Türkiye'deki tüm belediyeler, İlkadım Belediyesini örnek alacak!" diye konuştu.

İlkadım Belediyesi Türkiye'ye Örnek Olacak!
08 Mart 2024 - 21:10
Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, gördüğü ilgi ve destek karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlkadım kararını vermiş, sandık başına giderek Cumhur İttifakını desteklemeyi bekliyor. Bize de bu ilgi ve desteğe layık olmak ve ilçemizi aydınlık yarınlara taşımak kalıyor" dedi.
İlkadım Benim Evim, İlkadımlılar Ailem
İlkadım İlçesinde kapsamlı bir seçim çalışması sürdüren ve tüm mahallelerde ardı ardında programlar gerçekleştiren Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, her kesimden vatandaşla buluşmaya devam ediyor. MÜSİAD'la bir araya gelen ve akabinde sahada seçim çalışmalarını sürdüren İhsan Kurnaz İlkadım'da köklü bir değişim ve gelişim süreci için geri sayım halinde olduklarını ifade etti. İhsan Kurnaz, "Seçime sayılı günler kaldı. Katıldığımız her programda, gerçekleştirdiğimiz her ziyarette gördüğümüz bir şey var ki o da hemşerilerimizin büyük ilgisi ve desteği. İlkadımlı hemşerilerimiz kararlarını vermiş, sandık başına gitmeyi ve İlkadım Belediyesini Cumhur İttifakını desteklemeyi bekliyor. Bu destek karşısında son derece gururlanıyorum. Bize de bu ilgi ve desteğe layık olmak ve ilçemizi aydınlık yarınlara taşımak kalıyor. Bize güvenen hemşerilerimizin güveni boşa çıkmayacak. İlkadım benim evim, İlkadımlılar benim ailemdir. Şimdi bu evi güzelleştirmek, aile üyelerimizi de özlemini duydukları ve fazlasıyla hak ettikleri hizmetlerle buluşturmak için, hazırım ve kararlıyım" diye konuştu.
Mevcut Yönetim Sınıfta Kaldı!
İlkadım Belediyesinin yeni dönemde Türkiye'nin rol model belediyeleri arasında yer alacağını söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, "İlkadım İlçesinde yaşayanların, hak ettikleri hizmetlerden mahrum kaldığı bir 5 yılın sonuna geldik. Hem kayıp yılların telafisi, hem de birbirinden önemli projelerin hemşerilerimizle buluşması için göreve hazırız. Ne yazık ki mevcut belediye yönetimi, hem rutin belediyecilik çalışmalarında, hem de sosyal belediyecilik çalışmalarında sınıfta kalmıştır. Yeni dönemde İlkadım Belediyesinin adı projelerle, çalışmalarla, her kesimden vatandaşımızın yüzünü güldüren uygulamalar ile anılacak. Belediye çalışanlarının kendini güvende hissedeceği, daha büyük bir heyecanla hemşerilerimize hizmet edeceği bu yeni dönemde, Türkiye'nin rol model belediyeleri arasındaki yerimizi alacağız. Türkiye'deki tüm belediyeler, İlkadım Belediyesini örnek alacak! Değişimi ve gelişimi, görevi devralmamızı takip eden ilk haftalarda hemşerilerimiz fazlasıyla hissetmeye başlayacak" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum