Reklam
Reklam
Reklam

İlkadım Belediyesi Çalışanları İçin İndirim Protokolü İmzalandı

İTÜ ETA Vakfı Samsun Doğa Koleji Eğitim Kurumu ile yapılan protokol kapsamında İlkadım Belediyesi çalışanlarının birinci derece yakınlarına özel eğitim kursu kayıtlarında indirim yapılacağı iş protokolü imzalandı.

Reklam
İlkadım Belediyesi Çalışanları İçin İndirim Protokolü İmzalandı
05 Şubat 2021 - 20:49
Reklam
İTÜ ETA Vakfı Samsun Doğa Koleji Eğitim Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Alican Yaylacı, İlkadım Belediye Başkanı Şerif Mırık’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı için İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık ve İTÜ ETA Vakfı Samsun Doğa Koleji Eğitim Okulları Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Alican Yaylacı belediye çalışanlarına yönelik eğitim protokolünü imzalandı. İmza töreninde eğitimin önemine değinen Yaylacı, Doğa Koleji ve İlkadım Belediyesi çalışanlarının birinci derece yakınlarına yönelik, bir öncelik sağlamak istedik. Yeni öğretim yılında belediye çalışanlarımıza özel eğitim kursu kayıtlarında yüzde 40 indirim uygulayacağız. Protokolümüzü imzaladık. Bu protokolün iki kurum içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Başarının yolu çalışmaktır
Yapılan bu sözleşmeyle İlkadım Belediyesi olarak önceliğimiz yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza geleceği inşa etmesinde yardımcı olmak olduğunu kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Şerif Mırık” “Bu anlamada eğitim kurumları ile yapılan protokolleri önemsiyoruz. Belediye çalışanlarımızın evlatlarının bu indirimden faydalanmasını istiyoruz. Eğitimin çok üst seviyelere çıkarılması adına her türlü destek ve çalışmalarda çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Çalışanlarımızın çocuklarının eğitimi için de İTÜ ETA Vakfı Samsun Doğa Koleji Eğitim Kurumu ile birlikte indirim protokolü imzaladık. Çalışanlarımıza hayırlı olsun. Başarının yolu çalışmaktır“ dedi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum