İlk Yarı Finalist Çin Temsilcisi Meızhou Hakka Oldu!

Dünya Kulüplerarası Plaj Futbolu Şampiyonasında beşinci gün maçları sonunda yarı finalistlerde belli olmaya başladı

İlk Yarı Finalist Çin Temsilcisi Meızhou Hakka Oldu!
25 Ekim 2019 - 20:59
Dünya Kulüplerarası Plaj Futbolu Şampiyonasında beşinci gün maçları sonunda yarı finalistlerde belli olmaya başladı.
İlk yarı finalist şampiyonanın başından bu yana yenilgi yüzü görmeyen Çin temsilcisi Meizhou Hakka oldu. Çin ekibi üstün bir oyundan sonra Alman temsilcisi Rostocker Robben takımını 10-3 mağlup etti ve yarı finale yükseldi.
Klasman maçlarında ise Nijerya’nın Kebbi BSC ekibi, Kuveyt’in Al Arabi takımını 8-4 yendi. Bir başka klasman maçında Polonya’nın Boca Gdansk takımı, Almanya’nın Real Münster ekibini 4-3 mağlup etti.
Günün bir diğer yarı finale yükselme maçında İran’ın Shanin Khazar takımı ile Danimarka’nın Kopenhag takımı karşı karşıya geldi. İran temsilcisi baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 7-0 kazanarak yarı finalde Meizhou Hakka takımı ile eşleşti.
Brezilya’nın Flamengo takımı ile Rusya’nın Krylia Sovetov tanımları arasında oynan çeyrek final karşılaşmasında gülen taraf Brezilya ekibi oldu ve yarı finale çıktı.  4-2.Alanya Belediyespor tur atlarsa Flamengo ile karşılaşacak.
KADINLARDA FAVORİLER KAZANDI
Kadınlarda İtalya’nın Pavia Lokrians takımı, Tokyo Lequios Ld takımını 7-1 mağlup ederken, çekişmeli geçen bir diğer maçta Rusya’nın WFC Zvezda ekibi, Polonya’nın Lady Grembach Lodz takımını uzatmaya giden maçta 2-1 yenmeyi başardı.
ALANYA BELEDİYESPOR GÜÇLÜ RAKİBİ LEVANTE’YE YENİLEREK YARI FİNAL ŞANSINI KAYBETTİ
Alanya’da devam eden Dünya Kulüplerarası Plaj Futbolu Şampiyonasında çeyrek finale yükselen Alanya Belediyespor, güçlü rakibi İspanya’nın Levante Takımı’na 9-5 yenilerek yarı final şansını kaybetti.  
İLK PERİYOTTA EŞİTLİK VARDI
Alanya Belediyespor maça kalede Peyman, Yücel, Bruno, Filipe ve Stankoviç beşlisi ile başladı. İlk periyotun hemen başında kazanılan penaltı vuruşundan Bruno faydalanamadı. Uzun süre eşitlik bozulmadı. Periyotun bitimine 3 dakika kala Levante Ardil’in şık vuruşu ile öne geçti. Periyot’un bitimine 12 saniye kala Levante, Stankoviç’in düşürünce Alanya Belediyespor bir penaltı daha kazandı. Topun başına gelen Stankoviç’in vuruşunda 1-1 ‘lik  eşitlik geldi.
İKİNCİ PERİYOTTA TALİHSİZ GOLLER
İkinci periyot’un başında Cem’in hiç gereği yokken neden olduğu penaltı vuruşunda Antonio Levante’yi 2-1 öne geçirdi, hemen arkasından bir gol daha attı ve skoru 3-1’e getirdi.
Alanya Belediyespor’un bir anda kalesinde gördüğü golle adeta çöktü ve Levante,  Sanfilippo ile bir gol daha bulup skoru 4-1 yaptı. Daha sonra Bruno, rakibine sert girince kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Levante’nın gol yağmuru dinmek bilmiyordu. Ardil bir gol daha attı ve skoru 5-1’e getirdi. Periyot bu skorla kapandı.
ÜÇÜNCÜ PERİYOTTA GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ
Üçüncü periyot’a Cem’in golüyle başlayan Alanya Belediyespor (5-2) biraz Umut taşıdı ama, Ardil’in penaltı golüyle fark yine açıldı. 6-2. Günün gol makinesi Ardil’i durdurmak mümkün olmadı bir türlü.
Skor 7-2 oldu. Filipe’nin frikik atışı biraz olsun moral getirdi.
7-3. Ama Levante’yi durdurmak bir türlü mümkün olmuyordu. Bu kez Ze Lucas sahne aldı. 8-3. Fılıpe santranın ardından yine rakip fileleri salladı.  8-4. Antonio bir frikik golü daha attı 9-4, santra ile bu kez Yasin vurdu 9-5 oldu. Geri kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Levante yarı finale çıkarak, Flamengo’nun rakibi oldu.
EN ANLAMLI DESTEK
Karşılaşmanın bitiminden sonra Alanya’daki Down sendromunlu çocukla Alanya Belediyesporlu futbolcularla bir araya gelerek top atışları yapıp,  fotoğraf çektirip  imza aldılar.
Yabancı medya mensuplarıyla organizasyonun temsilcileri de bu anlamlı fotoğrafı görüntülediler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum