İlçemizi A'dan 'Z'ye Denetliyoruz

Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, “Pandemi sürecinde ilçedeki umuma açık işyerlerini sıkı bir şekilde A’dan Z’ye denetliyoruz dedi.

İlçemizi A'dan 'Z'ye Denetliyoruz
24 Ağustos 2020 - 00:04

Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, “Pandemi sürecinde Belediye Başkanımız Halil Akgül, Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ile Emniyet Amir Vekilimiz Komiser Muavini İbrahim Özden‘nin yanı sıra daire amirlerimizle, ilçedeki umuma açık işyerlerini birlikte denetledik” dedi.
Vatandaşlarımızı sağlığına karşı daha dikkatli olmaları hakkında uyarılarda bulunduklarını vurgulayan Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, ”Son günlerde koronavirüs vakalarındaki artış sebebiyle İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ‘nün talimatları doğrultuşunda 81 İlde uygulan, virüs karşı bizde ilçemizdeki hemşerimizin sağlığını ön planda tutarak, maske takma, mesafe ve hijyen konularına hassasiyet göstermeleri açışından uyardık” dedi.
Ülkemizde Zor Bir Sınav Veriyoruz
Özellikle pazar yerleri, esnaf, düğün ve cenaze törenlerinde denetimler üst seviyede tutularak, ilçe girişinde kolluk kuvvetlerince ateş ölçümü ve yolcu sayısının yanı sıra arada bulunan mesafesinin kontrollüde yapıldığının altını çizen Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyoruz.  Pandemi döneminin vazgeçilmez üç kuralı olan, maske, mesafe ve hijyen ekseninde hassasiyet göstermek zorundayız. Covit- 19’lu günleri birlikte atlatacağımıza inanıyorum. Lütfen kural dışına çıkanları uyaralım ve özellikle düğün, cenaze gibi toplu bulunulan yerlerde sevinç ve hüzünlümüzü paylaşırken yakın olmamaya dikkat edelim. Bu konuda kurumlarımız sahada olacaklar. Temaslı ve karantinada olanlar kolluk kuvvetlerimizce evlerinde kontrol edilecek. İçişleri bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda denetimlerimize devem edeceğiz. Öncelikli olarak kurallara uymayanları ikaz etmek ve bilinçlendirmek amacımız, hepimiz farkındalık oluşturmalıyız. Vatandaşlarımız oldukça duyarlı, bu süreci birlikte atlatacağız, hassasiyet gösteren kurum yetkililerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER

 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum