İlçemizdeki Gençlere Önem Veriyoruz!

Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer Başkan Halil Akgül, Ak Parti Salıpazarı İlçe Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ile birlikte Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam’ı ziyaret ederek ilçede yapılması hedeflenen çalışma ve projelere yönelik paylaşımlarda bulundular.

İlçemizdeki Gençlere Önem Veriyoruz!
20 Aralık 2020 - 21:15 - Güncelleme: 20 Aralık 2020 - 21:18
Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, Salıpazarı Gençlik Merkezi yapılmasıyla ilgili Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan söz aldıklarını ve yapımının başlamasına yönelik takip ettiklerini ifade ederek gençlere ve sporculara yönelik daha fazla hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi.
Bu Güzel Bir İlçemizin Adına Hep Birlikte Çalışıyoruz
30.05.2019 tarihli Bakanlık Onayı ile Salıpazarı Kaymakamı olarak atandığını vurgulayan Meriç Dinçer, “10.06.2019 tarihinde görevi başladığım günden itibara ilçe haklımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışarak yolumuza devam ederken bu güzel ilçemizin adına Salıpazarı Belediye Başkanımız Halil Akgül Bey ile birlikte birçok projemizi verimli şekilde hayata geçirmek amacıyla büyük bir mücadele verdik. Bu güzel çalışmamızın içerişine de Jandarma Komutanımız Jandarma Kıdemli Astsubay Başçavuş Hakan Akçay, Salıpazarı İlçe Emniyet Amir vekilimiz Komiser İbrahim Özden, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüzü Fatih Sağlam ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Savaş’ıda dâhil ederek hareket ettik. Bugünlere gelirken geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve milli gururumuz sporcularımız için pandemi sonrasında birlikte olacağımız inanıyorum.  Ayrıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne verilen destekten dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.
İlçemizdeki Gençlerin Rahat Ulaşımlarını Sağlayacağız
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçe gençlerine yönelik Gençlik ve Kültür Parkı yapılması için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak devam ettiklerini belirterek, “Salıpazarı Tenis Kortu inşaatının da Gençlik Spor İl Müdürlüğü’yle birlikte kısa sürede yapılacak. Salıpazarı Kitap Kahve Projesi’nin de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandı. Birkaç ay sonra ilçe gençlerine yönelik faaliyetleri artacak. Spor Kompleksi yolunun da gençlerimizin rahat ulaşımlarını sağlayacağız Salıpazarı Gençlik Merkezi’nin de yolunun yapımını takip ediyoruz. Bu arada ilçemize vermiş oldukları destlerinde dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere Samsun Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir ile birlikte ilçe Kaymakamımız Sayın Meriç Dinçer’e Gençlik Spor İl Müdürü Sayın İsmail Hakkı Kasapoğlu’na da gençlerimizin adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Birçok Projeyi De İlçemize Kazandırmanın Pesimdeyiz
Gençlere önem vermenin mutluğunu yaşadıklarını vurgulayan Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam,” Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak bu güzel ilçeye atandığım günden itibaren protokolü ile birlikte hareket ederek, çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu arada geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi spora,  teşvik ve Sporu sevdirmek amacıyla hareket ediyoruz.  Birçok projeyi de ilçemize kazandırmanın pesindeyiz. Biraz önce Sayın Kaymakamımız ile Sayın Belediye Başkanımızın ’da yaptığı açıklamalarını ‘da ben ’de destekliyorum ve bizlerden desteğini esirgemeyenlerde layık olmaya özen göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum