İlçedeki Okullara Yönelik Ziyaretlerini Sürdürüyor

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Bir ülkenin geleceği eğitimle ancak ileri düzeye taşınabilir.

İlçedeki Okullara Yönelik Ziyaretlerini Sürdürüyor
29 Şubat 2020 - 12:01
Bu anlayışla belediyemizin imkanları doğrultusunda ilçe genelindeki eğitim yuvalarımızın eksiklerini tamamlayarak burada eğitim öğretim gören çocuklarımızın eğitimine katkı sunmaya çalışıyoruz” dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçede bulunan okullara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Kadifekale Mahallesi’nde eğitim ve öğretim veren Kılıç Arslan Ortaokulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Okul bahçesinde öğrenciler tarafında alkış ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Demirtaş, öğrencilerle yakından ilgilendi. Ziyaretlerinde, okullar ve bulunduğu cadde, sokak, mahallelerde verilen hizmetlerden bahseden Başkan Demirtaş, eğitim-öğretim yılının başlaması ile okullardan gelen talep ve istekleri yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını anlattı.
Okul Ziyaretleri Hizmet Etme Duygumuzu Perçinliyor
Öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerin yönelttiği sorulara içtenlikle cevap veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Yoğun belediye mesaisine kısa bir ara vererek, öğrencilerle bir araya gelmesinin kendisini dinlendirdiğini söyledi. "Geleceğimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz kutsal bir görevi yerine getirdiklerinin önemine vurgu yapan Başkan Demirtaş, Böylesi zor bir görevi yerine getirirken onlara destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Belediyemiz okullar için özenli bir çalışma yürütüyor. Okul ziyaretlerinde belediyemizden isteklerini yerinde dinleme fırsatı yakalıyoruz. imkanlarımız ölçüsünde bütün okullara yardım etmeye çalışıyoruz. Kılıç Arslan Ortaokulu’nda minik yavrularımıza ve öğretmenlerimize çat kapı ziyaret gerçekleştirdik. Çocuklarımızın o yaşama sevinci heyecanı coşkusu bizim bu millete hizmet etme duygumuzu daha çok perçinliyor. Çocuklarımızın mutluluğunu gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzü hep gülsün istiyoruz ve bunun için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum