İlçe Kaymakamı Keklik'le Birlikte Denetimlere Devam Ediyor

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge sonrası İlkadım ilçesinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı işlek cadde ve sokakların yanı sıra meslek odalarına yönelik sürdürülen koronavirüs denetimleri kapsamında İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik'le birlikte, Berber ve Kuaförler işletmelerin ziyaret ederek Maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu.

İlçe Kaymakamı Keklik'le Birlikte Denetimlere Devam Ediyor
23 Eylül 2020 - 16:20
Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen denetime, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik, İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir, Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Plan katılım sağladı.
Bana bir şey olmaz demeyin.!
Berber, kuaför gibi işyeri ve yaşam alanlarında esnaf ve vatandaşlarla gezerek ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik koronavirüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar konusunda güncel bilgilendirmelerde bulundu. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları için uyarıda bulunan  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Lütfen, dışarıda gezdiğimiz her an maskemizi mutlaka takalım, sosyal mesafeye mutlaka dikkat edelim. Herkes bu konuda çok duyarlı olmalı. Her vatandaş yanındaki arkadaşını, yakınını bu konuda uyarmalı. Bu hastalık bitmedi. Aşısı da bulunmadı. Bulaşmaya devam ediyor ve 'bana bir şey olmaz' demeyin. Lütfen tedbiri hiç elden bırakmayın" dedi.
İnsan ve toplum sağlığı her şeyden önemli
Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının insan ve toplum sağlığı için önemine dikkat çeken İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik;” Tespit edilen eksikliklerle ilgili olarak da uyarılarda bulunarak, esnaf denetimlerinin devam edeceğini, kurallara uymayan işletme ve kişiler hakkında idari para cezasının uygulanacağını söyledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum